Dakle,imam doma R7 240 koja je do sad bila u kompu al mi je komp krepo i znao sam da je do nje,i izvadio sam je i sad mi komp radi na nekakvom chipsetu,procesor je G1820 @2.7 GHz,dakle dal je ta R7 240 bila integrirana ili je integrirana nesto drugou kompu,zbunjen sam s obzirom da sam je mogao izvaditi pa samim time smatram da nije integrirana..sad ce te se izvalit od smijeha al jbg,ne kuzim to,i dal sad mogu ja bez problema staviti neku drugu graficku u taj slot di je bila ova?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije integrirana to što si izvadio, to je standardna diskretna grafička kartica.
Integrirana kartica podrazumjeva da je grafički čip zalemljen na matičnu ploču te da na matičnoj ploči postoje konektori za monitor, ili u novije vrijeme (kao tvom slučaju) grafički čip je dio procesora - vidi sliku.
Posto je tvoja R240 krepala, ti si ju izvadio i sada ti slika ide preko tog cipa na procesoru a ne na grafickoj.
Mozes staviti novu graficku na mjesto stare.
Hardwell - Young Again
Hvala vam puno to me brinulo,bio sam zbunjen,i sad dal mi mozete reci dal bi uz moj procesor isla R7 260X il bi dolazilo do bottlenecka?
Hardwell - Young Again
zasad prvo graficka,s 15 godina nemam taj budzet :D
Hardwell - Young Again
Budem,uglavnom hvala puno svima stvarno ste mi puno pomogli :D