Stekanje lag driveri ili nesto drugo? zaključana tema

poruka: 1
|
čitano: 753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Stekanje lag driveri ili nesto drugo?

pozdrav svim forumasima , stavio sam si novi windows xp 32 bitni legalni koji sam skinuo s neta i otkad sam ga stavio sve mi je pocelo lagati dosta (lag-usporilo se) i sad pokusavao sam sa raznim optimizerima itd ali ne pomaze ali i opcenito htio bih dici frekvenciju rama itd ili napraviti nesto da nije u takvom stanju jel recimo odem gledat video na jutubu na 480 vec laga zvuk se cuje a slika blica mada je sve ucitano i imam net oko 6 mgbt po sekundi uglavnom ovo je moja slijedeca konfa pc sa plocom msi k9n neo v2 .amd sempron le 1150 brzina 2.8 mghz,ram 1gb ddr2 ,graficka 512 mgbt ddr2  radeon x1550 hard 80 gb ,kuzim se u kompove malo neke is astavljam ali eto doveo sam se u poziciju da trebam pomoc bar kao savjet ili pomoc preko team vievera ili tako nesto .(ps pri instalaciji programa od atija od graficke sam morao skinuti net framework i skinuo sam x86 i tako i updateovi su se stalno neki skidali i tako (nisam navikao na njih jer sam prije imao cisti windows kopiju na koji sam stavljao sve i svasta sto mi je trealo i koji mi je radio ko metak skoro sve sam mogao) zahvaljujem se na procitanome postu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice