Spojio sam svoju GTS 250 grafičku karticu HDMI kablom na LG LE3300 Led televizor, a pošto GTS-u treba "infuzija" u vidu S/PDIF kabla za koji ja nemam ulaz na matičnoj (grrr), zvuk moram posebno spojit. E sad, na zvučnoj imam tri 3,5 mm jack ulaza u koje su spojeni 5,1 zvučnici - dakle sva tri ulaza su popunjena. Na tv-u imam sljedeće ulaze : 3 x HDMI, 1 x AV, 1 x component In (Y/Pb/PR) + audio, 1 x USB 2.0, 1 x headphone jack, 1 CI Slot, 1 x RF in, 1 x AV-In, 1 x RGB-In (D-Sub 15 pin)-PC, 1 x PC audio input, 1 x RS-232 c (control/SVC), a sa tv-om sam dobio i adapter koji sa jedne strane ima 3 chinch ulaza a sa druge 3,5 mm jack "bananicu". E sad kakav kabel bi mi trebao, možda bih i mogao oslobodit jedan ulaz u zvučnoj tako da odspojim 2 zvučnika, pa kroz taj ulaz spojit tv, ali šta dalje - softverski podesit? Imam Realtek audio manager. I kako će to onda funkcionirat, da li ću svaki put morat "prebacivat" default zvuk na tv kad hoću gledat film ( da li se to može podesit npr u Media classic playeru - da samo on pušta zvuk na tv)
Eto sad sam postavio sve što me zanima i prepuštam to vama informatički nadarenijima i obdarenijima dalje na raspravu..