znaci za vrijeme igranja igre se komp samo smrzne a ostalo vrijeme radi savršeno, nedavno formatiran i to mi se desilo kad sam igro i empire total war i supreme commander, plz pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čuvajte se ilegalnog softvera! Ako niš onda reinstal igri ili koji OS imaš na kompjuteru? Vista zna raditi probleme i meni, a ponekada i sami driveri za grafiku ako imaš ATI radeona unutra?
na koji nacin se smrzne jel se ekran zaustavi i nista jel se ekran zacrni ?? onda dalje koja graficka ak bi unjoj bil problem i jel moguce da ti se to dogodi ka imas preslabo napajanje
imam HD4890 temp je ok i smrze se tak da se sve zaustavi i onak je iritantan zvuk, bas se zamrzne i moram resetirat i imam 500w napajanje
Hmm napajanje bi ti moglo biti na knap ono, neodlučan sam? Ako imaš no name napajanje? Za tu grafu mislim da imaš posebne drivere od mojih jer ja imam HD4800 seriju, a tvoje su posebno odijelili kao 4890 pa ti ne mogu reći.
nažalost napajanje sam dobio sa kucistem pa je no name
nažalost napajanje sam dobio sa kucistem pa je no name
Onda postoji velika mogućnost da je preslabo za tu grafu.
cek znaci komp mi se blesira i zamrzava zbog preslabog napajanja?
cek znaci komp mi se blesira i zamrzava zbog preslabog napajanja?
Kažem da je to jedna od mogućnosti, ja sam imao sličan problem sa HD4870, kad sam je očistio od prašine radila je izvrsno.
Si igrao te igre na starijim driverima jer ovi zadnji za ATI nisu baš...? U stvari su opće lošiji od 9.8!
moja grafa je stara jedva 2 tjedna i sumnjam da je prašina problem
Ja ti savjetujem da se odlučiš sam ako ti igre nisu originalne kupljene jer... Ako ništa probaj starije drivere za grafiku jer iako nisam baš siguran jer imam drugačije od tvojih ipak stavi neke ranije pa se javi za pomoć kasnije ako opet zamrzne ekran i pocrni i beepa!!!
ja sam skinuo drivere 9.9 ak se nevaram a Empire:TW imam orginal jer je *ebena igra i morao sam kupit orginal i cijelo igranje mi se svelo na 4 turna jer svaka 4 turna se komp blokira
kod mene ista stvar. ili se komp restarta ili se zamrzne. mislio sam da je do napajanja pa sam kupio novo ali i dalje imam taj problem
Od nedavno imam novi comp koji se poceo smrzavati i restartati u nekim igrama i nekim situacijama. Ponekad nakon par sati, a ponekad nakon desetak minuta. Cudno je bilo sto je Crysis radio ko urica, a cod2 je radio probleme. Problem je bio u procesoru koji ima otkljucanu 3. i 4. jezgru i te imao podignut takt na 3.66. Rjesenje - spusten je takt na 3.12 i od tada radi savrseno. Evo ovo je moje iskustvo pa mozda pomogne.
Pred koliko je dana to se počelo dešavati @mojopack? Probaj stare drivere 9.8! Link za Catalyst 9.8
kako da spustim takt
da kako da spustim takt a drugo pitanje bi mogo dat link za xp catalyst 9,8
najgore je to da sam ja jucer navecer formatirao i uspostavio komp ponovo i vec dns popodne se pocne rušit na igrama a vec sad navecer se poceo rušit normalno u windowsima i btw skroz sam maknuo drivere i ostao je neko vrijeme upaljen i nijednom se nije smrznuo znaci da je kod mene striktni problem oko driver