Ovakvo sto jos nisam dozivio-kompjuter mi se gasi jer je nezagrijan!???
Dakle,gotovo uvjek mi se komp naglo ugasi prilikom paljenja ujutro.Windows se digne i ugasi,kao da nestane struje!Drugo paljenje,vec traje duze,uspijem otvoriti Google,malko prosurfam i opet paf!Trece paljenje se desava kada upalim igru(War Thunder),fino krenem igrati i opet paf!Nakon 4 paljenja sve je OK!
Želim reći da se komp gasi samo kada je hladan!
Pratio sam temperature,koje su kada je komp "zagrijan" sve je OK (slika),uredno drzi temperaturu u normalama!
Napajanje je novo-sve očiščeno,paste promjenite,jedino na grafi nisam nista mjenjao,jer se i ona doduse ponasa normalno!
Temperature prilikom toga prvoga jutarnjega paljenja,jednostavno ne stignem provjeriti,jer se komp odmah ugasi-na drugo paljenje uspio sam "škicnuti" da je proc na 30 a grafa na 40 C-prije nego se ugasio!
....Eh da,probao sam ništa ne dirati prilikom jutarnjeg paljenja i opet isto-doduše malo duze potraje prije nego se ugasi.Drugo jutro sam ga upalio bez svih startup programa(u biti imam samo driver za zvuk i grafu) i fino ga ostavio u idleu 5 min-nije se gasio!

i komp je radio,kao i ostale dane ok!