Samsung star 2 duos wifi problem

poruka: 3
|
čitano: 2.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
hitno

Imam problem sa telefonom iz naslova.
Kada se konektujem na WiFi mrezu i pokusam preko browsera ici na internet dobijem poruku DNS FAILED.

Zeljeznicar Za Zivot Cijeli! ----------------------------->TM'87
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung star 2 duos wifi problem

1.Apps> Postavke> Wireless i mreže> Wi-Fi postavke
2. Pritisnite tipku izbornika na toj stranici (najviše lijevo dno sreća ključ)> naprednim
3. Odaberite Static IP
4. Sada unesite IP adresu, gateway i netmaska ​​i DNS1 i DNS 2. Možete pronaći tih brojeva na vašem računalu tako da upišete cmd (DOS naredbeni redak) u vožnji, a zatim provjerite da ste IP postavke. Tip ipconfig u cmd promptu. To će vam reći točnu IP adresu. Uvjerite se da je zadnji broj u IP adresi je različit od vašeg računala. Inače to će rezultirati u sukobu. Tipično, Static IP podaci o vašem Galaxy S će morati biti poput

IP adresa: 192.168.3.8 (zadnja znamenka će biti da na računalu / uređaje koji se koriste To mora biti razl za smartphone.)
Gateway: 192.168.3.1
Netmask: 255.255.255.0
DNS1: 192.168.3.1
DNS2: 192.168.3.2
Ja Mislim da je ovo probaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung star 2 duos wifi problem
kingoftheworld kaže...

1.Apps> Postavke> Wireless i mreže> Wi-Fi postavke
2. Pritisnite tipku izbornika na toj stranici (najviše lijevo dno sreća ključ)> naprednim
3. Odaberite Static IP
4. Sada unesite IP adresu, gateway i netmaska ​​i DNS1 i DNS 2. Možete pronaći tih brojeva na vašem računalu tako da upišete cmd (DOS naredbeni redak) u vožnji, a zatim provjerite da ste IP postavke. Tip ipconfig u cmd promptu. To će vam reći točnu IP adresu. Uvjerite se da je zadnji broj u IP adresi je različit od vašeg računala. Inače to će rezultirati u sukobu. Tipično, Static IP podaci o vašem Galaxy S će morati biti poput

IP adresa: 192.168.3.8 (zadnja znamenka će biti da na računalu / uređaje koji se koriste To mora biti razl za smartphone.)
Gateway: 192.168.3.1
Netmask: 255.255.255.0
DNS1: 192.168.3.1
DNS2: 192.168.3.2
Ja Mislim da je ovo probaj

Hvala na trudu ali ovo sam vec radio ne pomaze :/

Zeljeznicar Za Zivot Cijeli! ----------------------------->TM'87
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice