Pozdrav!
Imam čudan problem. Nedavno sam postavio novu instalaciju win xp pro (original software), napravio sam dvije particije, sve ok...međutim nakon instalacije svih potrebnih drajvera i nakon što su se windowsi update-ali događa mi se nešto jako čudno. Kada prvi puta palim komp, nakon minute rada u windowsima pojavi se plavi ekran i resetira se sistem, a nakon toga mi sistem govori da nemam hard disk priključen. Isključim komp na gumb i nakon toga sve radi - pojavi se hard disk, učita windowse i sve dalje radi normalno....napominjem - to mi se događa kada je komp hladan, a ne kada se zagrije - daklem kada prvi put ujutro uključim komp, smrzne se, a dalje ga cijeli dan mogu paliti i gasiti i smrzavanje se ne bude dogodilo??? Nisam imao do sada takvih problema, konfa je stara oko godinu dana - jedina razlika od prijašnje instalacije windowsa je da sada imam 2 particije, prije je bila samo 1 i imam original windowse - prije nisu bili original...
Plavi ekran mi ništa pametnog ne govori - ne izbacuje ime problematičnog fajla ili servisa, samo izbaci nekoliko hex adresa:
0x000000F4
0x00000003
0x8AAE8DA0
0x8AAE8F14
0x805D297E