PITANJE: Uspio sam se spojiti sa starim routerom zyxel p-660 (koji mi je na katu) na novi siemen sx763(koji je spojen na mrežu) preko wirless-a,i gore sad imam novu wi-fi preko zyxel-a,.DALI NEKAKO MOGU SA TOG DRUGOG ROUTER-A DOBIT OPET VEZU NA LAN DA KABELOM SPOJIM NA TV??????????????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-DA!!! ali moraš TV spustiti kat niže jer struja bežično ne može slati sliku prema gore (upscaling), samo prema dolje..
-ili sad ozbiljnije, udahni i napiši situaciju i želje. Možda se može (bez deranja) nešto složiti.
-ipak, wlan nije za TV, ako je MaxTV, onda zaboravi itd..
Sory nije bilo deranje.Ovako ne radi ni wifi,pa ispočetka,.Dali bi mogao iskoristiti stari router zyxel p-660 da ga "nekako" spojim na postojeći siemens sx763,tako da bi na tom starom zyxel-u koji je dva kata više imao wirless i ako ide internet vezu za tv za pregledavanje youtube-a?Inace na simens je spojen max tv i 2 kompa na donjem katu,tako da je sve popunjeno.
-ne radi wireless? Kako planiraš spojiti dva uređaja? Žicom? - može, pretvori drugi u 'glupi switch' (isključiš DHCP..) i dobio si 3 dodatna porta. Ali cijena switcha je cca 50-70kn.. ne isplati se kemijati.
-ako bežično planiraš spojiti, problem je 'samo' ISPov firmware jer previše potrebnih opcija je (namjerno) onemogućeno. Moraš nekako ubaciti pravi soft, npr WRT, potraži svoj model...