Riknuo monitor?

poruka: 12
|
čitano: 2.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Riknuo monitor?

imam problem s monitorom. kad pritisnem 'power' tipku na njemu, ne reagira, slika je crna i lampice uopće ne reagiraju (ni narančasta, ni zelena). monitor je LG Flatron L204W.

probao sam s drugim monitorom, nekim starim Philipsom, i na njemu sve radi. u čemu je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riknuo monitor?

Dobro!

Ne morate mi reći.

Odnit ću ga sam sa servis.

:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riknuo monitor?

Možda je strujni kabel u komi, možda je samo mikroprekidač za paljenje otišao...

Eliminiraj jedno po jedno. Probaj prvo promjenit kabel ili uključit monitor u drugu utičnicu.

Ako imaš garanciju onda ga ne otvaraj nego s njim na servis. Ako nemaš onda ga možeš otvorit i bacit oko malo.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Riknuo monitor?
hehe, ne verujem... Ja imam isti taj model monitora i crko je pre dve nedelje(identican problem)... Kada sam ga odneo na servis receno mi je da je modul napajanja pregoreo kao i da usput otisao invertor. Cena je bila 50-ak evra tako da se jos uvek premisljam sta mi je ciniti.
At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
16 godina
neaktivan
@F1-IVO: probao sam i s drugim kabelima i utičnicama, 100% neučinkovito... a imam problem što se tiče garancije, jer je taj monitor bio poklon, tako da nemam račun.

@smajli: 50 eura? pa bolje i to platiti, nego dati 1000+ kn za novog.
18 godina
neaktivan
ne znam, ne bih rekao. Za 1000+ kn moze se uzeti 22" sa fullHD rezolucijom... Jedino sto me sprecava od kupovine je DVI ulaz na monitoru, stavka koji novi monitori u tom cenovnom rangu nemaju... A razlika u slici izmedju dvi i d-sub konekcije je nebo i zemlja, makar meni... Odustao sam od tog majstora i sada trazim mogu li kako jeftinije proci posto mi je monitor prirastao srcu :-)
18 godina
smajli kaže...
ne znam, ne bih rekao. Za 1000+ kn moze se uzeti 22" sa fullHD rezolucijom... Jedino sto me sprecava od kupovine je DVI ulaz na monitoru, stavka koji novi monitori u tom cenovnom rangu nemaju... A razlika u slici izmedju dvi i d-sub konekcije je nebo i zemlja, makar meni... Odustao sam od tog majstora i sada trazim mogu li kako jeftinije proci posto mi je monitor prirastao srcu :-)

Ništa ne fali i "obicnoj" rezoluciji 1680 - 1050, na 22 monitoru dapace i nema problema a DVI je tu normalno.Nevinašce

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_191&products_id=8642

18 godina
neaktivan
znam da nema problema ali ako bih vec uzimao novi monitor onda bih radije uzeo sa fullhd rezolucijom, bitan mi je prostor a igre ne igram tako da ne brinem o povecanju rezolucije/padu performansi. U svakom slucaju, kucam preko moba, koji je monitor u pitanju, cena?
16 godina
neaktivan
Riknuo monitor?

a recite mi, što trebam odnijeti serviseru da bi dokazao da imam garanciju? i kod koga to mogu odnijeti, u bilo koji servis ili samo one LG-licencirane?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

a recite mi, što trebam odnijeti serviseru da bi dokazao da imam garanciju? i kod koga to mogu odnijeti, u bilo koji servis ili samo one LG-licencirane?

račun ti treba da bi ti priznali garanciju i odneseš ga tamo gdje je kupljen

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 19:55 (simeparanoja).
16 godina
neaktivan
Riknuo monitor?

ja imam isto problem ne znam jel je u grafickoj ili u monitoru problem uglavnom to mi se sada desilo pa bi molio za pomoc upalio sam tv i najedanput je sa monitora nestala slika cuo se zvuk ko da se odstekava hardver(win 7)  ali je problem  sto se kad udjem u windowse normalno se cuje zvuk ulaska u windows kad ustekam ponovno drugi dvi za lcd monitor (pomocu dvi hdmi adaptera ) ponovno nestane slika a kad restartam komp nemam slike jedino slika dodje kad postelam iza konektor od monitora i to nakon dugo mucenja zna li tko sto bi moglo biti????monitor ili graficka? p.s ne javlja maticna nikakve bipove i upozorenja

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riknuo monitor?

Vidim da sa Lg-om samo sr**e. Ja imam LG FLATRON W2243S i vec su mi se pojavila dva mrtva piksela a tek je star 6 mjeseci!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice