Restart računala i 100 % rad

poruka: 15
|
čitano: 2.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte neznam šta se događa. Računalo mi stalno radi punim kapacitetom a nema potrebe da radi uopće. Stalno oko 90 do 100 %. I svako malo mi se explorer restarta. Jeli to hardverski softverski? Šta se događa?

imam sedmicu 32 verziju

skenirao sa eset smart security 5 ništa nija našao...mislio da je virus...

...train hard, feel good, never give up...
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 23:28 (deelight).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Restart računala i 100 % rad
deelight kaže...

Ljudi pomagajte neznam šta se događa. Računalo mi stalno radi punim kapacitetom a nema potrebe da radi uopće. Stalno oko 90 do 100 %. I svako malo mi se explorer restarta. Jeli to hardverski softverski? Šta se događa?

Problem može biti hardverski i softverski. Za početak provjeri temperature hardvera pa postavi screenshot. Možeš koristit ovaj softver : http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

ovo je potpis
15 godina
neaktivan

evo temperatura mislio sam da je u njima isto problem al po meni ovo je uredu starija računalo inače

a evo i u surfanju forumom našim dragim kako kompjuter radi

temperature temperature
task manager task manager
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 23:35 (deelight).
16 godina
deelight kaže...

evo temperatura mislio sam da je u njima isto problem al po meni ovo je uredu starija računalo inače

Nema veze starije il novo, stavis barem 2 venta ( 1 ispuh, drugi upuh ) i cijelog ga pocistis od prasine i trebalo bi normalno radit.

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
deelight kaže...

Nema veze starije il novo, stavis barem 2 venta ( 1 ispuh, drugi upuh ) i cijelog ga pocistis od prasine i trebalo bi normalno radit.

očiščen od prašine...dođe mi da ga rastavim sada i ponovo sastavim...

15 godina
neaktivan

Pa dobro, koji proces ti koristi procesor? Stisneš tab "Processes" gore, poredaš po "CPU Usage", pa će ti možda netko i uspjeti nešto pametno reći.

15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Pa dobro, koji proces ti koristi procesor? Stisneš tab "Processes" gore, poredaš po "CPU Usage", pa će ti možda netko i uspjeti nešto pametno reći.

samo najosnovnije ono što treba ništa drugo...sve palim po potrebi...

evo i slike toga...

13 godina
neaktivan

poredaj po zauzecu procesora, tu se nista ne vidi...

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eto i toga...nenormalno radit

procesi procesi
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 21:16 (deelight).
13 godina
neaktivan

svchost.exe je sistemski proces koji omogucuje pokretanje .dll sistemskih datoteka. to nikako ne smijes zatvoriti! jedino skeniraj s mbam-om ili hitmanom da vidis nema li kojim slucajem virusa...

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

skenirao sam nod 32 najnovijim tj eset smart security 5 i ništa ama baš ništa nema...

14 godina

Virus ili neki maliciozni program je 100&. Spremi sa c diska šta moraš i formatiraj ga. Vidjet ćeš da će bit sve 5.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Virus ili neki maliciozni program je 100&. Spremi sa c diska šta moraš i formatiraj ga. Vidjet ćeš da će bit sve 5.

to sam i napravio nije mi se dalo više ni skenirat niti išta...formatiranje cijela nova instalacija i to je to sad ko sat radi :D

15 godina
neaktivan

OKE, sada radi dobro, ali što nisi vidio u tasku "Google Chrome" što radi? Trebao si njega isključiti, a i torrent ako nisi ništa skidao. TeamViewer i Catalyst Control Centar?. .. .. Za drugi puta . . . .

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
deelight kaže...
itomic009 kaže...

to sam i napravio nije mi se dalo više ni skenirat niti išta...formatiranje cijela nova instalacija i to je to sad ko sat radi :D

Dobro je onda {#}.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice