Restart PCa

poruka: 2
|
čitano: 1.097
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Restart PCa

Nisam nasao nis slicno na forumu pa sam otvorio temu . Znaci od kako sam stavio nove komponente u pc ( Maticnu , proc i 8gb rama ) desava mi se da mi se nakon sta ja naredim kompu Restart komop restartira ali mi se ekran nece upaliti , on provrti izlaze ( vga , dvi , hdmi ) i onda mi se pojavi no signal i ugasi se lampica na monitoru tj promijeni se zutu boju isto kako svijetli kad je komp ugasen , kad radi ta lampica je plava . Sad primjetio sam to da mi se desava kada npr preko biosa odem clockat proc , znaci ugasim Turbo i ostale stvari sta sam nasao na netu da bih trebao ugasiti , podignem mnozitelja sa 17.5 na 20x i odem izac iz biosa uz spremanje izmjena i komp se resetira tj ugasi se i upali se sam , on pocne raditi u smislu da fizicki kuciste izgleda kao da komp radi ali monitor se nece upaliti . Probao sam tako da biose stavim po standardu bez clockanja i ostalih gasenja i onda mi se sve ponasa dobro , koliko sam primjetio . Nije da mi se to desava kad izlazim iz biosa samo, nego se to i desi kada ja pokrenem komp nakon drugog pokusava ( znaci monitor se nepali , onda moram ugasiti komp na dugo drzanje tipke i napajanje moram iskljuciti i pustiti dobrih 3 min i onda ukljucim i onda sve radi ) te kada idem u windowsima rr napraviti on istu stvar napravi , fizicki pc izgleda da ide al monitor nula . 

Sad dali je krivo clokam iz biosa jer uz maticnu sam dobio program dio mogu raditi clockanje cpu i svega ostaloga . Ili mogu skinut AMD overdrive pa sa njime clockat . Sta mi preporucate kako da clokam proc , iz biosa , iz amd overdrive ili iz tog programa sta sam dobio sa plocom .

Neznam sta bi mogao biti problem te me zivcira sta nemogu clocknuti proc na 4.00 jer je stabilan na toj ferkvenciji i onda da me jebe restart pca . 

Ako netko ima sta pametno za rec , ili sta krivo radim slobodno . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Restart PCa

Netko ? Bilo kakav savijet da probam sta napraviti jer sam vise neznam . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice