Najbolji način je kako Rambox kaže, sa boot CD-a, ali najprije, da bi rezultati bili pouzdani trebaš obrisati sve particije sa diska jer je moguće da program prijavi probleme zbog softverskih grešaka.
Misliš,jednostavno ih unalocated? da uopće nisu particionirane i formatirane particije?
Evo što kaže... MiniTool Partition Wizard Professional Edition
Samo obrisi tu G particiju na Seagate, znaci kliknes na nju pa Desni klik i Delete pa gotovo.
jEST,ALI ŠTO S OVOM SYSTEMSKOM,NEMAM POJMA ZAKAJ MI JE KREIRANA TA PARTICIJA OD 100 mB...PRI ZADNJEM INSTALIRANJU 7-ICE
Uuuuuuuuuups,caps lock,sorry...ne da mi se ponovo pisat...
Jer,sad mi windoze delaju ok na ovom WD hardu...a,ako maknem tu malu particiju,a piše da je systemska...da ne bi bilo kakvih problema opet...
Evo,sad ga testiram sa HD-Tune-om...
jEST,ALI ŠTO S OVOM SYSTEMSKOM,NEMAM POJMA ZAKAJ MI JE KREIRANA TA PARTICIJA OD 100 mB...PRI ZADNJEM INSTALIRANJU 7-ICE
Uuuuuuuuuups,caps lock,sorry...ne da mi se ponovo pisat...
Jer,sad mi windoze delaju ok na ovom WD hardu...a,ako maknem tu malu particiju,a piše da je systemska...da ne bi bilo kakvih problema opet...
Evo,sad ga testiram sa HD-Tune-om...
Sve kaj je na tom Seagate disku mos obrisat, nema on veze nikakve s tim tvojim WD diskom di su Windowsi sad.
-sys-boot particija. Nije ju pametno brisati, u suprotnom, bootaj s DVDa i popravi boot.
Odlučio sam odraditi sve moguće testove s HD Tune-om pa ću vidjeti....
Dečki,hvala vam na spremnosti da pomognete starom Tiger-u:)
Svi testovi odrađeni s HDD Tune-om,pronašao je 3 bad sectora...
zrelo za smece
Svi testovi odrađeni s HDD Tune-om,pronašao je 3 bad sectora...
zrelo za smece
Neće moći XD
HDD je mijenjan nedavno(pod garancijom je)..i bit će zamjenjen i opet
Onda ga zamjeni ,prodaj i kupi još jedan WD.
A System Reserved particija su uvijek napravi kod instalacije ako je disk ''čist'' (nema particija).
I nije ju nikakav problem obrisati i onda popraviti Startup!