Računalo se ne pali

poruka: 6
|
čitano: 2.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Računalo se ne pali

Imam problem oko računala. Staro je oko 4 godine i neće se pojaviti slika. Kada ga upalim nekad se pokrene i sve je normalno, a nekada moramo po pedeset puta palit i gasit da se upali.

Testirao sam RAM i sve je ispravno. Testirao sam Hard disk i također je ispravan. Nema diskretnu grafičku karticu.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Računalo se ne pali

istekaj sve kablove iz maticne i opet vrati,provjeri graficku na drugom kompu,izvadi bateriju od biosa i vrati je nakon 5 min

kad ga pokusas upaliti jel se cuju ventilatori ili je potpuna tisina

sad sam se sjetio,meni se slicno dogodilo na ovom novom kompu da nije htio upaliti i vec me oblio hladan znoj,ali sam odmah posumnjao na prekidac za paljenje kompa i zamjenio ga sa novim i odmah je upalio i od tada nikakvih problema

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Računalo se ne pali

provjeri ovo iz gornjeg posta , a sad nisi napisao dali se pokrenu ventilatori kad stisnes tipku paljenja , npr. ja sam imao problem da su mi se na jednoj maticnoj kondezatori napuhali tj. otišli , i komp je nekad htjo radit a nekad ne .... tako da i nje provjeri. A može biti i napajanje

I.Č.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Računalo se ne pali

Da. Zanimljivo, kak se nisam sjetio toga. A dobro ja sam reko susjedu da sam ja sve testiro ali nisam našo kvar i reko da odu u servis. Sad ćemo vidjet kak je to prošlo.

Btw, ventilatori se okreću a grafičku ne mogu zamjenit kad je integrirana.

Hvala ljudi! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Računalo se ne pali

racunalo se ne pali..... ali svijetli zelena lampica na maticnoj ploci..... mozete li mi ikako pomoci.... mozda mi se je iskljucio taj prikljucak iz maticne.... gdje on mora biti ukljucen i kako???? asus p5b

THCino-vutra-cod2.com :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Računalo se ne pali

Probaj vidjeti u knjižici od matične ploče. Ja mislim, koliko sam skužio iz tvog opisa, da je tebi iskopčan POWERSW. I nađi kako se to uštekava na ploču u knjižici ploče.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice