Računalo prepoznaje samo integriranu grafičku

poruka: 14
|
čitano: 1.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Dakle kao što naslov govori računalo mi u 99% paljenja prepoznaje samo integriranu grafičku, nekad prepozna pci grafičku ali najčešće ne.. u biosu sam stavio da je primary pci-e ,izvadio sam grafičku očistio vratio nazad i nekad učita nekad ne.. ima netko ideju šta da još probam?matična je asrock, cpu athlon x2, grafička 3850, 4gb ram ddr2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Probaj kupiti novi komp. Ionako je vrijeme :)

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
Re: Računalo prepoznaje samo integriranu grafičku
Minneyar kaže...

Probaj kupiti novi komp. Ionako je vrijeme :)

Imam 17 računala nije mi potrebno da kupujem jos jedan , zelim osposobit ovaj.

15 godina

Jesi ju isprobao u drugom računalu? Barem imaš gdje isprobati.... Ako radi normalno u drugom onda je stvar u ploči najvjerojatnije a ako ne onda u grafičkoj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 16:51 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na drugom računalu radi ali sam probao nakratko,htio bi izbjeć mijenjanje matične jer onda moram i procesor kupovat ,a onda i ram ,a onda i windowse jer su mi ovi registrirani na ovo računalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nekoliko dana drži tu grafu u drugom kompu da budeš siguran. Ako je matična u banani onda je u banani. I zašto bi morao mjenjati ostatak komponenti, kažeš da imaš Athlon x2, ne znam točno koji ali imaš ploče kupiti za taj socket (AM2, AM2+, AM3) kod nas nove a i rabljene koliko hoćeš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Rabljenu ne mogu kupovat jer mi treba račun ,a ako mijenjam matičnu onda moram i windowse jer su oem.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

da ti nije prslabo napajanje, mislim posto neznam koju grafu imas, a ako ima dodatno napajnje ili dva, mozda napajanje nedaje dovoljno struje pa grafa se nemoze pokrenut

13 godina
Deathreper kaže...

da ti nije prslabo napajanje, mislim posto neznam koju grafu imas, a ako ima dodatno napajnje ili dva, mozda napajanje nedaje dovoljno struje pa grafa se nemoze pokrenut

kak ne znas koju grafičku imam?pa naveo sam u prvom postu

15 godina

my bad, ona bi treebala imati jedno dodatno napajanje, jel imas napajanje koje ima orginal izvod za grafu ili imas onaj adapter sa izvoda za hhd ili dvd

13 godina

ima jedno dodatno napajanje 4 pin mislim,  a mozda je napajanje preslabo, napajanje je neko bezveze 450w, probat cu sutra stavit drugu grafičku koja uzima manje struje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jeli to imas neku igraonu? sta uopce ljudi igraju na tom prastarom pc-u, nisam u igraoni bio od 2006 negdje...

Sto se tice pc-a, odi bios disable integriranu ali prije toga reset bios-a izvadi baterijicu pa vrati... neznam sto drugo preopruciti moze jos jedino do napajanja biti, spojeve ispusi etc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jesi temeljito ocistio komponente?Ja sam imao poprilicno novu konfig. i imao identican problem..Ocistio sam graficku,al dobro je ocistio i nakon toga se sve vratilo u normalu.

Moguce je da zbog prasine,grafa misli da ce se pregrijat  pa se automatski gasi,te se sve prebacuje na integriranu..

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
13 godina
Luka123 kaže...

Jeli to imas neku igraonu? sta uopce ljudi igraju na tom prastarom pc-u, nisam u igraoni bio od 2006 negdje...

Sto se tice pc-a, odi bios disable integriranu ali prije toga reset bios-a izvadi baterijicu pa vrati... neznam sto drugo preopruciti moze jos jedino do napajanja biti, spojeve ispusi etc.

Zar je za internet potrebno računalo od 20 000kn?imam računala jača za igre i slabija za internet, mada se na ovom računalu igraju bez problema igre tipa modern warfare 3, lol ,dota 2 itd..

Tražio sam u biosu disable ali nemam te opcije imam samo za izabrat da li hoću integriranu, pci i pci-e i stavio sam pci-e, bateriju sam probao izvadit jos prije i vratit ali ništa.. sutra ću stavit za probu drugu grafičku nema druge.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice