Jednostavno. Upalim danas kompjuter i želim staviti usb stick u utor i ne želi. Kompjuter uopće ne očitava usb, niti se ne ponaša kao da je usb umetnut unutra. Što li mu je? Jučer je radio. Da li je problem u programu za pokretanje ili?
I drugo. Pokušavam otvoriti MS Access 2002, očitava mi ga, uspoređuje s FrontPage-om i poslije toga ništa, kao da ni nisam ništa napravila. Šta da radim?
Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj staviti u neki drugi utor
Kao prvo moj browser ili firewall, nemam pojma, mi javlja da ovaj sajt ima neki nevažeći certifikat. Čudno.
Kao drugo ja imam isti problem. USB stick mi se ne otvara, na više kompjutera sam pokušala. A na njemu mi je nešto važno za posao. Tako mi je bilo i s još jednim USB-om pa sam ga bacila kroz prozor i onda ga je nakon par dana naša susjed i njemu je radio. Na njemu su bile moje slike i vratio mi ga je i od onda je i meni počeo raditi. Hoće li ovaj put biti tako? Da ga opet bacim kroz prozor ili šta da napravim? Help
Kao prvo moj browser ili firewall, nemam pojma, mi javlja da ovaj sajt ima neki nevažeći certifikat. Čudno.
Koji browser, koji firewall? 
Oba browsera, internet explorer i mozila, a ovo je kao sajt stručni za kompjutere. Ne znam koji firewall. Ali važnije mi je ovaj problem s usb-om
hvala
USB je proradio, samo sam ga malo prodrmala kad sam ga stavila u komp