Pucketanje u napajanju

poruka: 8
|
čitano: 4.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pucketanje u napajanju

Naime imam obicaj da komp gasim na sklopci na samom napajanju i odnedavno mi je pocelo da pucketa(nisu ventilatorri)kad prisisnem sklopku na napajanju kod paljenja kao nekakav eliktricitet i tako pucketa oko 10 sekundi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pucketanje u napajanju
Ja bi na tvom mjestu otfurao napajanje na servis, rađe se ne zafrkavati sa neispravnim napajanjem jer takvo može oštetiti i druge komponente.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
xena2 kaže...

Naime imam obicaj da komp gasim na sklopci na samom napajanju i odnedavno mi je pocelo da pucketa(nisu ventilatorri)kad prisisnem sklopku na napajanju kod paljenja kao nekakav eliktricitet i tako pucketa oko 10 sekundi

popravak ili mijenjat napajanje... nema potrebe gasiti racunalo na sklopci napajanja osim ako kuciste otvaras/spajas/otpajas ili je neko jace nevrijeme

16 godina
neaktivan
Pucketanje u napajanju

Nevalja ti sklopka odnosno nema dobar spoj.

Ne ostavljaj ništa nedovr

0 0 hvala 0
16 godina
Pucketanje u napajanju

Odnesi ga na popravak pod hitno! ili ga mjenjaj

Igraju se u napajanju cod 4 :D

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pucketanje u napajanju

Ne mora čak ni biti problem u napajanju,možda je riječ o produžnom kabelu.

Meni je to jučer bilo,zaštekal sam komp na produžni i prvo je zapucketal produžni,a zatim je počelo i napajanje pucketati.

Promijenio sam produžni i pucketanje je nestalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pucketanje u napajanju

Da može i biti produžni ako je nekvalitetan i ako je puno stvari uključeno na njega. No navjerojatnije je napajanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xena2 kaže...

Kod mene je slicno, nekada mi je kučište naelektrizirano(slabo) i napajanje pravi zvuk kao da se trljaju dva tupa predmeta.Neodlučan

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice