Naime imam obicaj da komp gasim na sklopci na samom napajanju i odnedavno mi je pocelo da pucketa(nisu ventilatorri)kad prisisnem sklopku na napajanju kod paljenja kao nekakav eliktricitet i tako pucketa oko 10 sekundi
Naime imam obicaj da komp gasim na sklopci na samom napajanju i odnedavno mi je pocelo da pucketa(nisu ventilatorri)kad prisisnem sklopku na napajanju kod paljenja kao nekakav eliktricitet i tako pucketa oko 10 sekundi
popravak ili mijenjat napajanje... nema potrebe gasiti racunalo na sklopci napajanja osim ako kuciste otvaras/spajas/otpajas ili je neko jace nevrijeme
Nevalja ti sklopka odnosno nema dobar spoj.
Odnesi ga na popravak pod hitno! ili ga mjenjaj
Igraju se u napajanju cod 4 :D
Ne mora čak ni biti problem u napajanju,možda je riječ o produžnom kabelu.
Meni je to jučer bilo,zaštekal sam komp na produžni i prvo je zapucketal produžni,a zatim je počelo i napajanje pucketati.
Promijenio sam produžni i pucketanje je nestalo.
Da može i biti produžni ako je nekvalitetan i ako je puno stvari uključeno na njega. No navjerojatnije je napajanje.
Kod mene je slicno, nekada mi je kučište naelektrizirano(slabo) i napajanje pravi zvuk kao da se trljaju dva tupa predmeta.