Problemi sa zvukom hp dv1000

poruka: 5
|
čitano: 2.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bok ekipo instalirao sam sve drivere na xp al na navedenom laptopu ne mogu dobit zvuk jednostavno a driver ispravno instaliran. ima neko sličnih problema ?

d.l.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I moj rođak je imao isti problem sa tim laptopom. Ja mu onda stavio Windows 7. Skoro svi drajveri bili skinuti sa Windows update-a. Mučio sam se 3 dana da naštimam driver za grafičku. Uspio sam ga nekako naći i podesiti. Sad sve frcera. Javi se na PM, pa ću ti poslat driver.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi sa zvukom hp dv1000
TajanstveniPutnik kaže...

Bok ekipo instalirao sam sve drivere na xp al na navedenom laptopu ne mogu dobit zvuk jednostavno a driver ispravno instaliran. ima neko sličnih problema ?

Jesi probao napraviti rollback drivera u Device Manageru?

13 godina
neaktivan

ima sam od frenda jedan pavillion slican tvom,ista stvar,instaliran driver,a ne radi zvuk! na kraju je on kod nekog lika nasao originalan driver i samo s njime je radio zvuk! probaj google.tn pa potrazi preko njihovog googla,ima vise rezultata nego .hr

otkup neispravne elektronike
16 godina
TajanstveniPutnik kaže...

..instalirao sam sve drivere na xp al na navedenom laptopu ne mogu dobit zvuk jednostavno a driver ispravno instaliran. ..

- driver nije ispravno instaliran.

Koji XP? SP3 je obavezan ili MS-HDA dodatak (KB888111). Nakon njega driver. HP u pravilu za nove modele nema support starog OSa, možeš skinuti od nekog starijeg modela, samo pazi dali je Realtek, ALC, SoundMax.. radti će...

Za test može neki LiveCD kao Ubuntu-Suse-mint...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice