Bok ekipo instalirao sam sve drivere na xp al na navedenom laptopu ne mogu dobit zvuk jednostavno a driver ispravno instaliran. ima neko sličnih problema ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I moj rođak je imao isti problem sa tim laptopom. Ja mu onda stavio Windows 7. Skoro svi drajveri bili skinuti sa Windows update-a. Mučio sam se 3 dana da naštimam driver za grafičku. Uspio sam ga nekako naći i podesiti. Sad sve frcera. Javi se na PM, pa ću ti poslat driver.
Bok ekipo instalirao sam sve drivere na xp al na navedenom laptopu ne mogu dobit zvuk jednostavno a driver ispravno instaliran. ima neko sličnih problema ?
Jesi probao napraviti rollback drivera u Device Manageru?
ima sam od frenda jedan pavillion slican tvom,ista stvar,instaliran driver,a ne radi zvuk! na kraju je on kod nekog lika nasao originalan driver i samo s njime je radio zvuk! probaj google.tn pa potrazi preko njihovog googla,ima vise rezultata nego .hr
..instalirao sam sve drivere na xp al na navedenom laptopu ne mogu dobit zvuk jednostavno a driver ispravno instaliran. ..
- driver nije ispravno instaliran.
Koji XP? SP3 je obavezan ili MS-HDA dodatak (KB888111). Nakon njega driver. HP u pravilu za nove modele nema support starog OSa, možeš skinuti od nekog starijeg modela, samo pazi dali je Realtek, ALC, SoundMax.. radti će...
Za test može neki LiveCD kao Ubuntu-Suse-mint...