dobio sam od t-coma router thomson speedtouch 780wl.zanima me jel mora stalno biti upaljen jer kad ga ugasim i ponovno upalim nece se spojit odmah na internet nego mu moram otici preko browsera u postavke i rucno kliknuti na connect. ima li neko rijesenje da to ne moram raditi svaki puta kada ga upalim. hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ga najprije resetirat.Na straznjoj strani imas gumbic koji drzi nekoliko sekundi sa cackalicom.Nakon reseta ukucaj mu ponovo postavke pa vidi dal ce ti onda pamtit.
Da li ti je u postavkama routera uključeno remember password?
Ma probo sam ga restartat i mjenjat postavke ali nista. pamti mi pasword i sve,samo moram svaki put kad ga upalim u postavkama stisnut connect
U postavkama ti treba biti uključena opcija auto reconnect.
Pretpostavljam da nije. To se uključi u WAN postavkama na ruteru.
Ja znam da svog nikad ne gasim i nemam problema. Prilikom ponovnog paljenja treba mu par minuta dok ne uspostavi vezu sa internetom tako da je najjednostavije ne gasiti ga.
Slažem se, ja svog ne gasim uopće i nema problema, koristim win7 ultimate i par sekundi konekcija je uspostavljena,imam isto taj speedtouch
Moja ti je preporuka da zamijeniš to smeće od rutera. Osobno sam koristio Kasdu, Siemens 555, D-Link i taj SpeedTouch i od nabrojanih ovaj je potonji najgori. Ukoliko trebaš uploadati nešto više podataka to smeće od rutera prekine vezu nakon par minuta. Užas od rutera, a dodatno ti provider može njuškati po njemu jer je tako firmware podešen da se možeš legalno konektati samo kao user. Koliko sam ga koristio mogu reći da je optimiran za MaxTV, a internet je sekundaran.
Užas od rutera, a dodatno ti provider može njuškati po njemu jer je tako firmware podešen da se možeš legalno konektati samo kao user.

Isti ruter ali meni se led dioda gasi pa pali jel znate zasto poludit cu?
Isti ruter ali meni se led dioda gasi pa pali jel znate zasto poludit cu?
Koja ti se LED dioda gasi?
Od interneta,ukljucene su mi Power,ethernal,i dsl a internet mi se gasi pa pali i onda nemogu pristupiti netu 2 min -.-
Provjeri je li ti se tel kabel koji se priključi u router negdje oštetio. Pokušaj s drugim pa onda javi.