Problemi s paljenjem kompa!

poruka: 12
|
čitano: 1.921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ovako imam jedan problem, koji nije nepodnosljiv, al opet nije ni ne zanemariv! Ovako zna mi se desit, da upalim komp i da se zavrti i nakon 1 sec. se ugasi. Potom se automatski krene palit i ponovo se ugasi za sekundu, dvije i tako koji put i u nedogled...to sam poceo uocavat kad sam promjenio proc (Intel Pentium 4 HT -> Core 2 Quad Q6600) i napajanje (no-name 500W -> CHIEFTEC 450W)...a prije 10-ak minuta mi se po prvi put desilo da mi se komp jednostavno zamrzao (sarao sam malo po BOL-u) i poceo gasiti i paliti....jedino rijesenje da stanem na kraj tog paljenja i gasenja je da ga iskljucim iz uticnice, pustim 10-ak sekundi i ponovo upalim! E sad....sta bi to moglo biti, ja ciljam na napajanje, al nekako ne vidim razloga zasto on?? HVALA!

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedino može bit napajanje, čini mi se, osim ako ne proizvodi neke zvukove(beep) dok se pali i gasi...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problemi s paljenjem kompa!
zero cool kaže...

Jedino može bit napajanje, čini mi se, osim ako ne proizvodi neke zvukove(beep) dok se pali i gasi...

ne,ne...samo se pali i gasi!...a kad BIPNE onda znaci da se pocinje palit!

17 godina
neaktivan

Znam da napravi beep kad se pali, ali sam mislio da napravi još jedan beep, provjeri temperature pomoću everesta, ako ne uspiješ, ne bude radio toliko dugo, probaj ga otvorit, možda nešto ne štima "tamo unutra"...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja sam imao takav problem (komp mi je radio 2 min pa se ugasi), procesor mi se pregrijavao pa sam zamjenio termo pastu očistio hlađenje i sve štima. 
Nadam se da je ovo pomoglo.

Cheers

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

mislim da imam jedinstven problem:

Imam laptop HP, kad ga upalim on radi nekoliko minuta a nakon toga programi Outlook Express, Internet Explorer, Vlc, Winamp, Paint i još neki ne reagiraju. Dok programi tipa Word, Excel i sl. rade. Kad se to dogodi laptop ne mogu isključit preko "Start- isključi računalo" nego moram koristit glavnu tipku gdje se i pali da bi ga isključio. Kad ga ponovo pokrečem radi bez problema ikakvih. To mi se događa sustavno već nekoliko mjeseci pa molim ako netko zna do čega zavisi taj problem i ako se može riješiti

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi probao reinstallat os?

15 godina
neaktivan

Nisam, ako misliš da bi riješio problem pokušat ću

16 godina
neaktivan

mislim da bi sve nakon clean instalacije trebalo radit

16 godina
cascet kaže...

I ja sam imao takav problem (komp mi je radio 2 min pa se ugasi), procesor mi se pregrijavao pa sam zamjenio termo pastu očistio hlađenje i sve štima. 
Nadam se da je ovo pomoglo.

Cheers

moj procesor ne prelazi 40° C Namigiva...al evo sad sam ga upalio nakon cijelog dana, i nije bilo nikakvog problema....staviti cu jedan mikrofno i to snimiti (profi oprema za snimanje je u pitanju, tako da nece biti smetnje u zvuku), pa ce te cut kako to zvuci, ima neki specificni zvuk!

15 godina
neaktivan

Pokušat ću, hvala na sugestiji

15 godina
neaktivan
Problemi sa brzinom kompa.

Naime imam taj problem što mi komp radi kao mercedes 200 d linija 123.Znači dok otvori stranicu i sve to treba mu jako puno,a kasnije kad se zagrije ide solidno(naravno koliko je moguće).E sada pošto je već star 3 i par mjeseci godina a nije ništa nadograđivano šta bih mogao ugraditi u njega da bolje i brže radi?

MBO A8N5X HT2000 NFORCE4PCIEX SOCKET 939,4XDDR400,2XIEE1394

CPU ATHLON 64  S939 3000+BOX

DDR 512MB 400MHZ TWINMOS

PCI-EX  GC-RX550GU2-D3 256 MB.TVD X550XT INFINITY

FDD 1,44MB 3,5 SAMSUNG

HDD WD 120 GB WD1200JSATAII.8MB.7200 RPM

MOD PCI 56,6 CONEXANT.

E sad je to kupljeno dosta davno ali radi onako solidno ,samo bih ga ja malo (frizirao),a trebam vašu pomoć,šta i kako.

Dali mijenjati modem,internetsku karticu,i ubaciti RAMA-a jer kad se optereti melje u njemu kao u mlincu za kavu.Bar nešto osnovno a da nije toliko skupo.Tnx.

www.mk-neretvanskigusari.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice