Problemi sa novom GTX560

poruka: 57
|
čitano: 4.871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Problemi sa novom GTX560

Ne znam sto se mucis... Odi i zamijeni je...

Svojevremeno sam isto imao cudnih problema sa grafickom.

Radila je bez problema svagdje, osim u FPS igricima.... Tu je stucala nenormalno.

Mislio sam da je do maticne, da je do drivera, ovoga, onoga... Danima razbijao glavu i nista...

Vratio ju... Ispostavilo se da je neispravna, dobio zamjenu i ona radila bez ikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problemi sa novom GTX560

Zla karta ta GTX560 samo to mogu reci i pozeleti Nvidia da joj se nikad vise ne desi to.

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
13 godina
protjeran
Problemi sa novom GTX560

Iz mog jakodugogodišnjeg igraćeg iskustva, uglavnom kod artefakata je prducnula memorija ili je nekakav drugi hardverski kvar.

Rijetko je kad stvar u driverima.

Nekad kombinacija nekih starih drivera pomogne no sve je to; drži vodu dok majstori odu.

Je`l tako brate Vladane ?

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

1 0 hvala 0
14 godina

Rekao sam mu i ja to. Vrlo je mala šansa da ako ima artefakte da je to do drivera, a vrlo vjerojatno je to kvar tako da neznam šta čeka sa reklamacijom.

16 godina
Problemi sa novom GTX560

a cekam da se odlucim, pitao sam ADM rekli su mi da ja placam trosak postarine!
moram se psihicki pripremit da ostajem bez kompa na par dana {#}

TiONiO

0 0 hvala 0
16 godina
Problemi sa novom GTX560

evo, upravo mi se to ponovno desilo, kod play-anja FLASH videa, i nisam trebao restartat vec se komp sam oporavio u roku od par sekundi i napisao mi poruku

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Problemi sa novom GTX560

Pa dragi bože ne znam što tebe muči !?

Optereti karticu 3dmark11 testom ili nekakvom igrom i ako se froza, ruši, pojavljuju artefakti grafička je u klincu i šalji je u trgovinu gdje si je kupio.

Više čovjek ne zna što bi ti rekao. Dobio si desetak savjeta a ti opet o you tubeu i ostalim glupostima.

Ili reinstaliraj windowse, stavi drivere od matične, pa od zvučne ako je zasebna, pa od grafičke (tim redom).

Onda opali nekakav test opterećenja i sve ćeš znat.

Laka ti noć.

2 0 hvala 0
16 godina
Budokai kaže...

Pa dragi bože ne znam što tebe muči !?

Optereti karticu 3dmark11 testom ili nekakvom igrom i ako se froza, ruši, pojavljuju artefakti grafička je u klincu i šalji je u trgovinu gdje si je kupio.

Više čovjek ne zna što bi ti rekao. Dobio si desetak savjeta a ti opet o you tubeu i ostalim glupostima.

Ili reinstaliraj windowse, stavi drivere od matične, pa od zvučne ako je zasebna, pa od grafičke (tim redom).

Onda opali nekakav test opterećenja i sve ćeš znat.

Laka ti noć.

hm..
zanimljivo, cijelo vrijeme pricamo kako se to desava samo na reprodukciji flash videa (youtube)  a ti iznistiras da ju opterecujem sa igricama, pa jesam, 3d mark11 test sam vrtio svako toliko..nista prijatelju moj...samo na youtube. necu je davat na servis jer ju onda moram slat, placat postarinu (postarina se ipak placa, a ne placa se samo u slucaju ako dodjde do problema u roku od 7 dana nakon kupnje) ako je stvar do drivera...a ocito je

a ako tebe smeta to sto ja obavjestavam svako toliko stanje u svojoj temi, onda cu te zamoliti da se ne obazires {#}

EDIT: svi driveri su najnoviji

čitam po stranim forumima, ljudima se i vani identično dešava, baš na novim driverima, šta da je slučajnost da odjednom porikavaju 90%   GTX 560-ica :)
mislis?
siguran?
100%?
ja baš i ne..

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 22:56 (Tionio).
13 godina
protjeran
Problemi sa novom GTX560

pozdrav, evo imam grafulju vec 2 mjeseca...u zadnjih 4 dana, mi se 2 puta zamrzla slika na kompu, prvi put u full screenu na youtubeu, drugi put dok sam bio na forumu, dakle, nije se uopce opterecivala (nisam igrao), temperatura joj je oko 30 stupnjeva..

Vidiš, ovdje si u prvom postu napisao da "nisi igrao" što je bilo za pretpostaviti da nisi grafičku opteretio.

Ni u jednom drugom postu nisi napisao da si ičim opteretio karticu osim yutubeom i flashom !?

Sam trolaš svoju temu {#}

Ako ti misliš da su driveri, pa imaš ih brate za skinut koliko hoćeš starih, isprobaj.

Imaš valjda jednog kolegu u mjestu u kojem živiš. Odnesi karticu k njemu, ubodi je i isprobaj.

Ako ti se ne ruši u testovima opterećenja i igrama (čime si nas prvi put izvjestio) i ako nemaš kolegu za ubost {#} jeftinije ti je odnijet karticu u nekakav servis u mjestu u kojem živiš.

Sretno, i obavezno javi što je bilo, nemoj zaboravit {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Problemi sa novom GTX560

ja sam opisao kad se kvar dešava...dakle, dešava se kad NE IGRAM, NE OPTERECUJEM GRAFICKU..nisam rekao da nisam testirao...
citaj malo kontekst :)

i ponavljam po 5 put da je necu slat na servis, placat 100 kn poštarinu do Zagreba, jer je kupljena u ADM-u, a ja nisam iz Zagreba, i onda da mi na servisu kažu da je to do drivera!!

pregooglao sam malo i po drugim forumima, jako puno ljudi se žali baš u zadnjih 10-ak dana kako ima IDENTIČAN problem...

TiONiO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...

ja sam opisao kad se kvar dešava...dakle, dešava se kad NE IGRAM, NE OPTERECUJEM GRAFICKU..nisam rekao da nisam testirao...
citaj malo kontekst :)

i ponavljam po 5 put da je necu slat na servis, placat 100 kn poštarinu do Zagreba, jer je kupljena u ADM-u, a ja nisam iz Zagreba, i onda da mi na servisu kažu da je to do drivera!!

pregooglao sam malo i po drugim forumima, jako puno ljudi se žali baš u zadnjih 10-ak dana kako ima IDENTIČAN problem...

Je li problem instalirati starije drivere, pa probati s njima? Jako puno ljudi se zali na nove drivere i imaju probleme kao i ti.

ASUS
16 godina
Problemi sa novom GTX560

imam ih danas cijeli dan, i nemam jos problema
za sad sve super radi {#}

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Problemi sa novom GTX560

Ajd fala ti Bože {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi sa novom GTX560

Decki reko sam vam jos prije isto sam updejto najnovije drivere i imao problema s flash videima. vratio sam stare drivere jos prije par dana i sve radi ko po spagi, a sto se tice igara graficka radi besprijekorno. 

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Decki reko sam vam jos prije isto sam updejto najnovije drivere i imao problema s flash videima. vratio sam stare drivere jos prije par dana i sve radi ko po spagi, a sto se tice igara graficka radi besprijekorno. 

I u njega su problem driveri 100% !

ASUS
15 godina
neaktivan

pa da.. mislim da je stvar rijesena :)

15 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

pa da.. mislim da je stvar rijesena :)

Naravno. Ako mu se problem opet javi neka se vrati na starije drajvere i to je to :)

ASUS
16 godina
neaktivan
Problemi sa novom GTX560

DO DRIVERA JE 100 POSTO, NA STAROM KOMPU IMAM GTS 450 I S 296.10 DRIVERIMA DOBIVAM ARTEFAKTE I ERROR DISPLAY DRIVER STOPPED RESPONDING. ROLL BACK NA STARE DRIVERE JE RIJEŠIO PROBLEM.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Problemi sa novom GTX560

imate pravo vi koji tvrdite da su driveri..
evo vec cijelo jutro igram, otvaram flash videoisjecke, surfam, opterecujem ju, testiram ju, banchmark ovaj-onaj
sve bezprijekorno radi...eto ipak ima slucaja da se artefakti desavaju zbog losih drivera..
puno hvala svima, jos jedamput! {#}

TiONiO

2 0 hvala 0
14 godina

Jesu driveri su. Instaliraj neku stariju verziju drivera i riješen problem.

16 godina
neaktivan
Problemi sa novom GTX560

meni se to desavalo na gts250 sa starijom verzijom driver,napravio reinstall i stavio nove drivere i sve radi

zanimljivo da se to desavalo samo prilikom gasenja F@H

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Problemi sa novom GTX560

Poštovanje,

imam isti problem, grafička je Palit GTX 560 (nije Ti) .. I isto kada gledam youtube video, ali samo full screen hd driveri umru.  :(

Dok recimo mogu igrati D3 i ostale igre bez problema.. Na kojim driverima vam je stablan youtube?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na 285.62 , imam istu graficku kao i ti, i sve radi bez ikakvih problema, citaj malo gore.

14 godina

Ide mi na živce Nvidia sa svojim driverima. Dok sam imao HD 6850 i HD 6950 nikad problema. Sad me je.,u driveri, isto tako je bilo i sa GTX 460.

13 godina

Pa 6950 je zvijer zar ne? Kud si išao to mijenjati :D

btw. skinuo sam one 300 beta drivere, za windows 8, i sve radi normalno :;)

14 godina
neaktivan
Problemi sa novom GTX560

Ja imam baš suprotno iskustvo, Radeonke + njihovi driveri su užas, dok su driveri i nvidije savršeni

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ormar kaže...

Ja imam baš suprotno iskustvo, Radeonke + njihovi driveri su užas, dok su driveri i nvidije savršeni

potpisujem {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice