Problemi maticna,graficka,memorija ko ce ga znat..

poruka: 4
|
čitano: 1.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam sljedeci problem sa ovom konfiguracijom gigabyte ga-ep45-ds3,nvidia 8800gt,lc power 600w,super talent ddr2 800mhz,intel e520.....naime sljedeci problem imam u zadnjih mjesec dan da kad palim komp nece se uvjek dic dode do onog znaka od windowsa i onda hard prestane raditresetiram komp 2-3 puta i onda normano radi....imam jos jedan problem naime nakon nekog vremena ili pokusaja igranja igrica slika se se pocme trest i pojave se mrtvi piksei i pise da je nvidia driver presta radit i komp se srusi....naravno posistio sam sve kontakte i skinuo sve verzije novih drivera i dalje se to dogada.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problemi maticna,graficka,memorija ko ce ga zn

stavi linux unbuntu možeš i samo try i unutra istestiraj sve pa ak se unutra normalno ponaša onda je nekaj do softwera a ak ne onda ti bude on rekel grešku

LP

16 godina
neaktivan
Re: Problemi maticna,graficka,memorija ko ce ga zn

Otišla ti je grafička kartica. Promjeni i provjeri !

13 godina
neaktivan

Ne mora bisti da je otisla GPU cujem da se dosta ljudi ruse ovi zadnji nvidia driveri napravi ovako instliraj driver sweeper obrisi nvidia drivere u normalnom radu windowsa -onda u safe modu -digni os normalno i instliraj najnovije drvere .Prvo to probaj da vidimo dalje

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice