Pozz svima,
Imam problem vec duze vrijeme, komp radi super ali kad ga ugasim ponekad se nece ponovo upaliti nego ga moram resetirati ponekad i vise puta da bi se konacno pokrenuo, a ponekad se cak i ugasi pa upali kao ono kad overclockate procesor u biosu i dalje normalno radi. Procesor sam overclockao(s 3.0 na 3.4) jedanput ali bez promjena voltaze i radio je super bez promjena u temperaturi no kad mi se to pocelo dogadjati stavio sam natrag na deufalt. Kasnije sam primjetio ako ga ne resetiram odma kad se nece pokrenuti cuje se jedan dugi i 2 kratka bipa i ako ga dalje ostavim cujem zvuk da je doslo u windowse a nema slike tako da sam gotovo siguran da nije proc nego graficka jer ako je u windowsima a nema slike moze biti samo grafa ili? i da, kad nema slike i komp radi graficka je hladna ko da se nije pokrenula a cooler na njoj radi(grafu nisam clockao). Ja mislim da je graficka ili mozda cak maticna...to se najcesce dogadja kad hocu komp pokrenuti sa sleepa ono u visti i w7 sleep da se sve ugasi i to ali ponekad i kada ga bas ugasim.
moja konfiguracija je:
GA-ep45-ud3r
e8400 - 3.0GHz
powercolor hd4870 - 512mb (custom cooler i clockirana tvornicki)
RAM buffalo 4Gb 800MHz (znam da je sranje ali druge su mi prodali pred nosom kingmaxove :P)
HDD seagate 300gb
napajanje: chieftek cft-650a-12b 650W
i uz to tu je najveci problem VEMIL!!!! di mogu reklamirati komponente kupljene u vemilu? PLS nek mi neko pomogne, ta grafa jos danas kosta 1700kn jer je tvornicki napravljena s boljim coolerom i clockovima gpu-a i memorije a garancija mi vrijedi jos pol godine PLS HELP!!! nebi bas htio izgubiti tolko para jer su budale propale...