Problemi sa gradijentima ATI 3430

poruka: 7
|
čitano: 1.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako... laptop HP 6830s sa ATI 3430 grafickom... kod prikaza slika koje imaju gradijent (npr header od Bug foruma) ne prikazuje mi ga kao fini prelaz vec kao trake sirine mozda 10-ak piksela (4 - 5 mm). Operativni sustav je Win7 x64. Instalirao sam drivere skinute sa HP.ove stranice (driver za vistu x64) kao i drivere sa atijeve stranice za spomenutu graficku (verzija x64 za win7) i opet isti problem. Ako mi tko moze pomoci kako da ovo maknem... Ostale boje prikazuje uredno, dubina boja je 32bit, rezolucija nativna, nista se nije cackalo sa gamom, kontrastom i tim glupostima u catalystu...

Mislim nije vrag da gradicka ne moze prikazivati takve gradijente... Ako mogu one neke stare babe tipa MX440 i slicno onda bi morala i ova!?!?!?!?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze screenshot?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo screenshot... iako smatram da ga ti neces vidit... al eto

ovaj gradijent skroz desno mi ne prikazuje fino, vec ima neke cudne boje ovaj gradijent skroz desno mi ne prikazuje fino, vec ima neke cudne boje
I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda su ostali dijelici starih (x64 Vista) drivera koji smetaju nakon sto si instalirao sluzbenene ATI drivere za Win 7? Jesi li siguran da je do graficke, mozda display pravi probleme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da... moguce da su ostali stari driveri jer sam samo preko starih instalirao ove nove 9.7... pokusat cu reinstall... Display... mislis? Citao sam da se to dogadja ako ti display nije na 32bitnoj dubini boja... a meni JEST na 32bit dubini!?!?!?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne mislio sam da display nema mrtvih piksela, ili neko drugo ostecenje zbog cega ti se gradijenti ne prikazuju dobro... Najbolje da uradis uninstall driver-a i ocistis registry (npr. CCleaner-om) pa ponovo instaliras nove drivere, pa javi je li bolje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problemi sa gradijentima ATI 3430
Lenquist kaže...

Ne mislio sam da display nema mrtvih piksela, ili neko drugo ostecenje zbog cega ti se gradijenti ne prikazuju dobro... Najbolje da uradis uninstall driver-a i ocistis registry (npr. CCleaner-om) pa ponovo instaliras nove drivere, pa javi je li bolje...

Instalirao i ocistio... nece... nema mrtvih piksela... saljem mirisljvao pisamce HP-u

I'm going woo woo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice