Problemi sa FPS u igrama

poruka: 4
|
čitano: 1.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi sa FPS u igrama

Problem se javlja u svakoj igrici svako otprilike 30-ak sekundi igranja, ali se to najvise primjeti u NFS THE RUN i ostalim Need for Speed igrama. Znaci opada FPS  za oko 5-6 FPS-ova. Graficka nije slaba svaku igricu najnoviju vrtim na najvecim detaljima rezolucije 1680x1050 sa  prosjecnim FPS-om 35 ali jako iritantno utrkivas se na NFS i odjednom opane FPS. Sumnjam da je chipset tj maticna jer mi se ovo nije desavalo na Gigabyte maticnoj a takodjer isto mi se desavalo na Gigabyte 8500GT

Imam sljedecu konfiguraciju:

CPU: E5200 2.5 dual core

GPU: Gigabyte GT430 1GB DDR3

HDD: Samsung 320GB SATA 2

MBO: MSIG31M3

PSU: MSI 550W PRO

RAM: 2GB Kingston 800MHz ddr2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problemi sa FPS u igrama

Upali HW Monitor i pogledaj koje su temperature za vrijeme igranja tih igara: Također instaliraj najnovije drivere za grafu ! Od kad ti se to pocelo događat ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi sa FPS u igrama

Imam ja iskustva sa racunarima tj servisiram ih privatno. Normalno nisu problemi u temperaturama sve se vrte na oko 30-35 s time mislim na sve komponente. Ovo se desaje vec duze vremena. Defaultne postavke biosa stavljene, bios najnoviji, graficki driveri najnoviji i sve ostalo. Desaje se na svakom OS-u 

16 godina
Problemi sa FPS u igrama

nfs the run je ovako lose optimizirana igra tako da se ne moj ravnati po njoj. sve u svemu bi moglo biti nesto u OSu jer komponente su ti ok.

mozda se ponavljam ali, pocisti komp pa vidi. treba pocet od nekud. 

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice