Problemi s DVD čitačem

poruka: 30
|
čitano: 9.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Imam Windows Vistu. Danas sam htjela pustiti jedan DVD kojeg sam puštala i prije bez ikakvih problema. Ubacim DVD, kompjuter ga izbaci. Pokušala sam opet, nije htio. Stvarno nisam znala zašto. Pokušam tako par puta, ništa. Odustala sam, kad odjednom kompjuter mi počne raditi prečudne zvukove, kao da pokušava čitati DVD (a nema ga unutra). Ja odlučim ubaciti DVD, on ga opet izbaci, i onda opet ti zvukovi. Nešto sam pokušavala, na kraju odoh u My Computer, Eject. On izbaci DVD, ali sad ne mogu nikako vratiti ono gdje se DVD-ovi stavljaju u kompjuter. Samo izbacuje. Molim vas, pomozite mi. {#}

Ne želim restartati kompjuter, jer obično kad mi se dešavaju neki problemi ne mogu ga onda više upaliti. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problemi s DVD čitačem
AmyM kaže...

Imam Windows Vistu. Danas sam htjela pustiti jedan DVD kojeg sam puštala i prije bez ikakvih problema. Ubacim DVD, kompjuter ga izbaci. Pokušala sam opet, nije htio. Stvarno nisam znala zašto. Pokušam tako par puta, ništa. Odustala sam, kad odjednom kompjuter mi počne raditi prečudne zvukove, kao da pokušava čitati DVD (a nema ga unutra). Ja odlučim ubaciti DVD, on ga opet izbaci, i onda opet ti zvukovi. Nešto sam pokušavala, na kraju odoh u My Computer, Eject. On izbaci DVD, ali sad ne mogu nikako vratiti ono gdje se DVD-ovi stavljaju u kompjuter. Samo izbacuje. Molim vas, pomozite mi. {#}

Ne želim restartati kompjuter, jer obično kad mi se dešavaju neki problemi ne mogu ga onda više upaliti. {#}

Jesi sigurna da je taj dvd sto si htjela gledati bio ispravan?

i jesi pokusala sa nekim drugim dvd/cd-om?

Ne mozes zatvoriti cd/dvd rom?

a da ipak ponovo pokrenes pc.

14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Nisam pokušala s nekim drugim. Sad ne mogu ni s jednim, jednostavno DVD čitač prestao raditi. Ne znam kako da to riješim? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Mozda je 'crko' {#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Precesljaj racunar, vjerovatno imas gamadi i virusa, prije svega jako ti je moguce da ti to radi virus, koliko vidim imas prije problema sa racunarom.Prijedlog ti je prvo pokusaj ocistit racunar od gamadi i virusa ako ne ide napravi kopije svojih dokumenata i reinstal winse.Jako sumnjam da ti je otisao DVD citac vec je to sve skupa povezano.

14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

pa i ja mislim da imam virus... Neki dan mi je miš umjesto klikova radio dvoklike {#}

Ne znam, čekat ću do jutra {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Jesi pokusala restartati kompjuter?

pokusaj mozda proradi.

mozes provjeriti da nije kakav virus i ako ne vjerujem da je. 

za svaki slucaj sa mbam-om skeniraj. kad instaliras uradis update pa quick scan.

ako nista ne pomaze onda je vjerojatno crko..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 2:27 (mario1990).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Od mbama imam fobiju {#}

Jednom sam ga instalirala, fino našao sve viruse i to, trebalo samo restartat komp, ja ga restartala, kad ono windows ne da da se taj program pokrene pri paljenju kompa, bio dugo vremena samo crni ekran, pa onda ta poruka {#}

Ne znam više, kako mi to ide na živce, jednom kad mi je pao sistem počela sam se čuvati od skidanja bilo čega, i evo ga sad opet :/ Glazbu skidam samo s youtuba, igrice za mobitel samo s 4shareda, jako rijetko skidam programe, imam instaliran nod32 - isto. A nekome ko skida po nekoliko GB dnevno i nema antivirusni se ne dešava ništa {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Jel ti nod32 kupljen ili crackiran?

preporuka je da skeniras sa mbam-om mozda ima nesto sto ti radi probleme.

ako je jednom nesto zeznuo ne mora znaciti da ce opet..{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

hej ako mi je crko onda moram kupovat novu CPJ??? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nije ti to fobija, jednostavno crvic ti se uvalio u sistemske datoteke i kad je mbama obrisao nisi vise mogla dici sistema.Sto se tice toga, najpametnije clean instal i stavi Avast on je free i ok zastita za kucne korisnike.Nemora znacit da pokupis virus preko neta, nije jedini nacin ako od nekog posudjujes USB i tako to {#}

16 godina
protjeran
AmyM kaže...

Ne nego samo DVD citac {#}

17 godina
Problemi s DVD čitačem

@mario slozio joj mali tutorijal,sto kako da pocisti i sto da koristi.

poslusaj ga,mario ti sve zna o toj temi.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AmyM kaže...

Ako je crko onda kupis novi dvd citac.. {#} {#}

15 godina
neaktivan
torrente kaže...

@mario slozio joj mali tutorijal,sto kako da pocisti i sto da koristi.

poslusaj ga,mario ti sve zna o toj temi.

Pokusavam joj pomoci nece da me slusa.. {#}

17 godina
mario1990 kaže...

Pokusavam joj pomoci nece da me slusa.. {#}

a vidim {#}.

linkaj ti njome kao i do sada, preporuci sto da instalira i ako hoce ,hoce,ako ne...{#}.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

hvala vam na pokušajima pomoći {#}

Sutra ću pitati još neke za ovo, ne želim sama nešto pokušavati sad (2:43 je xD) jer ću sve još više pokvarit {#}

BTW USB stickove ne koristim uopće {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Kako god ti kazes AmyM {#}

savjet ostaje da skeniras mbam-om

ako ti nod32 nije kupljen, preporucujem ti da ga maknes i stavis aviru free

uz aviru tebi bi dobrodosao wot na browser.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvala ti

I jeste mi nod32 kupljen, kupio ga onaj što je instalirao Windowse pa ga instalirava svakome. 

Ugl. hvala {#} {#}

15 godina
neaktivan
AmyM kaže...

hvala ti

I jeste mi nod32 kupljen, kupio ga onaj što je instalirao Windowse pa ga instalirava svakome. 

Ugl. hvala {#} {#}

Vjerujem da je onda legalan dok ga instalira svakome.. {#}

vjerojatno je crackiran do 2033 {#}

ugl. ako se odlucis za pomoc i drugi av javi se tu..{#}

14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

haha vjerovatno jeste :D

Danas mi je uspio ovo na šta se DVD-ovi stavljaju ući u kompjuter {#} samo što povremeno iskače iz kompjutera, ali me boli briga 

Neću ni da pokušavam stavljati DVD unutra, prije ću kopirati sve datoteke na nešto i onda instalirati mbam itd.

Hvala svima na pomoći 

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AmyM kaže...

Danas mi je uspio ovo na šta se DVD-ovi stavljaju ući u kompjuter{#} samo što povremeno iskače iz kompjutera, ali me boli briga 

Neću ni da pokušavam stavljati DVD unutra, prije ću kopirati sve datoteke na nešto i onda instalirati mbam itd.

Hvala svima na pomoći 

Dobro da si uspjela zatvoriti dvd citac. {#}

zaprijeti mu mozda vise nece iskakati.. {#}

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
AmyM kaže...

Danas mi je uspio ovo na šta se DVD-ovi stavljaju ući u kompjuter{#} samo što povremeno iskače iz kompjutera, ali me boli briga 

Hvala svima na pomoći 

Dobro da si uspjela zatvoriti dvd citac. {#}

zaprijeti mu mozda vise nece iskakati.. {#}

Hahahahaha {#}{#}

14 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

Ajde s tim imam iskustva posto sam radio u servisu..ako ti ga sam izbacuje nakon sto ga stavis..a pogotovo sto proizvodi cudne zvukove..

Te zvukove proizvodi jer pokusava dici mehaniku, tj. cd na motorcic, a ne moze jer ti je istrosen loading remen..on ti povezuje load motor(ubacuje, izbacuje ladicu) s ladicom..

Tako da bi to trebala promijeniti..kosta 2, 3 kn u chipoteci..

Remencic Remencic
[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Ajde s tim imam iskustva posto sam radio u servisu..ako ti ga sam izbacuje nakon sto ga stavis..a pogotovo sto proizvodi cudne zvukove..

Te zvukove proizvodi jer pokusava dici mehaniku, tj. cd na motorcic, a ne moze jer ti je istrosen loading remen..on ti povezuje load motor(ubacuje, izbacuje ladicu) s ladicom..

hvala ti puno, pokušat ću

14 godina
Problemi s DVD čitačem

konačno neko!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AmyM kaže...

Da je neznam sta nesmije tak izbacivat sam ladicu van tj dvd jedino ako netko nije *rko po vratascima pa nest s*ebo pa zato samo otvara kad se zatvori jer nemoze tak ostat zatvoreno.....
I da pomogucnosti predi na windows 7 SP1 Bit ces mnogo zadovoljnija nego vistom

http://www.soundstream.com/
15 godina
protjeran
brane47 kaže...

Ako nisi znao sve malo novije przilice i dvd citatci vise nemaju tak te gumice danas je mehanika malo drugacija unutra bez takvih prjenosa samo zubcanici,moguce je i da se jedan od istig pohabo zato tak cune zvukove proizvodi jer nema zubaca na koji bih se prihvatio pa sam vrti na prazno...
Mozemo mi tu do sutra pogađat sta je al najbolje bi bilo rastavit i pogledat

http://www.soundstream.com/
14 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Ako nisi znao sve malo novije przilice i dvd citatci vise nemaju tak te gumice danas je mehanika malo drugacija unutra bez takvih prjenosa samo zubcanici,moguce je i da se jedan od istig pohabo zato tak cune zvukove proizvodi jer nema zubaca na koji bih se prihvatio pa sam vrti na prazno...
Mozemo mi tu do sutra pogađat sta je al najbolje bi bilo rastavit i pogledat

Da, sve su zupcanici, ali postoji jedan remencic..na load. motorcicu..i taj zvuk proizvodi motorcic jer se vrti na prazno, gumica je prelabava i nemoze zahvatiti dobro koloture..a kad se uspije ubacit, izbaci ga van, jer kad motorcic uvuce ladicu, potrebno je i podici ladicu da cd sjedne, a remen jednostavno nema gripa pa ga vadi van, i tako stalno..vidio 100 puta..

13 godina
neaktivan
Problemi s DVD čitačem

ja imam ovakav problem..naime..prije mi je čitač radio perketno..no onda sam pokušao nasnimiti neki film na njega i bacio mi je neki error.od onda svaki puta kad upalim računalo,počinje proizvoditi čudne zvukove..kao da učitavlje dvd kojega nema unutra..pokušao sam sa drugim čitačem,ali jakoo starim koji mi je radio na slabijem kompu a na ovom modernijem mi ne radi..možda zbog neke verzije il šta ja znam čega...uglavnom nijedan mi ne radi.neznam zbog čega,jel zbog matične,grafičke il čega?

ako znate javite mi! 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice