Problemi u BIOS-u

poruka: 11
|
čitano: 1.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fuck"N BIOS

sastavljao sam novu komfu....nema windowsa...idem u bios....upaliti smart fan.....saveam...resetira se....i pocme cmizdriti speaker...odem u bios...vratim sve na default....izađem ...ne cmizdri...ma wtf....ne zelim iskljucit speaker...jer mi treba....za temp warning...al i dok cmizdri...normalno se bota....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fuck"N BIOS

.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 13:58 (70R4N).
17 godina
neaktivan
Fuck"N BIOS

beep traje cijelo vrijeme..prvo se cuje onaj boot beep pa odmah iza njega taj...on se ne prekida,,,cijelo vrijeme traje...al je frekvencija malo niz i vise iritira od obicnog beepa...grafa je najobicnija...x1650gt...bez ikakvih dodatnih nap.konektora...ma sve radi normalno..ekran...ma ko normalni komp zam sto speaker bleji...napajanje je 300w...all sam ga izvadio iz starog P2 kompa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fuck"N BIOS

Možda je napajanje preslabo.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fuck"N BIOS

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fuck"N BIOS

niste vi ekipa ocito dobro skuzili....komp ne pjeva kad je BIOS na defaultu....al kad nest promjenim u njemu...onda cvrci....koda je zasticen..ili zabranjeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.

17 godina
protjeran
Fuck"N BIOS

Pa   nek st stoji BIOS na defaultu, i onda ga fleshaj...Normalno da ti se to događa kad BIOS nije fleshan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fuck"N BIOS

ma sto god promjenim u njemu...on cvrci.....morao sam namjestit master disk...pa mi neda...tocnije da...al cvrci....komp normalno radi....al me iritira cvrljenje..ne zelim iskljucit speaker....a kak se to flasha..cuo sam da se moze tesko sranje napravit...da je gore od OC-a---...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.

17 godina
neaktivan
Fuck"N BIOS

evo ovak..imao sam staru komfu....as rock, p4,80gb,2 prže, agp grafa 9600..teski shit....nasa sam je na deponijiXDXDXDXD....i sve se to vrtilo na 230w..i onda..izbrisao sam drivere maticne i grafe....stavio novu maticnu i grafu...upalio komp sa novim djelovima...sve ide al dođe do onog djela kad treba pocet ucitavanje windowsa i onda se resetira...speaker nis ne kenja..misla sam da treba namjestit master disk..posto je ploca nova...namjsetim..snimim..izađem i počme pjevati škoro iz kompa....odem u bios..sve vratim na default...i prestane cvrcit...iako on jednako radi i kad ne cvrci i kad cvrci....ja mislim da je razlog P4....tak mi je bar frajer iz ve mila rekao..jer je ploca gigabyte iP35-ds3l...iako pise da podrzava P4..frajer mi kaze da mozda proc nebude radio....oke...isao sam instalitrat windowse na novo..instaliram...i vidi cuda...doslod je do ucitavanja..i kad treba pisat ono"welcome"on se resetira...nisam nis mjenjao u bios-u tak da nije cvrcao....sad nezz...nemojte da moram slati mailove Susticu iz Buga...on mi inace pomogne..kad sam u shitu..a sad ljudi..spasavajte....mislim da je napajanje..300w preslabo...nisam clockao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice