Problem Sa Zvukom Na Windows XP...

poruka: 24
|
čitano: 7.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

PoZzz...Ovih mjeseci cesto sam dizao nove windowse radi nekih trojana koji su ulazili u memoriju itd.Nikada nisam imao slican problem na Windows 7 sve do nekoliko tjedana dok nisam stavio Windows XP radi loseg procesora...Naime kada pustim neku pjesmu na yt-u ne cuje se zvuk pjesme,a kada upalim igricu (League Of Legends) zvuk radi bez problema...Provjeravao sam sve drivere i reinstalirao bar 20 puta no bez uspjeha...A pored igrice takodjer mi se cuju i sistemski zvukovi...Zvucna kartica mi je "ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller".Plzz Pomagajte :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 22:10 (BLaDe75).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za početak krenimo od osnova stisni volume control u traci odi u mixer i stavi sve na najjače pa onda reci ima li problema.Dakle kad igraš igricu ili surfaš izađi sa alt+tab i dok je aplikacija još upaljena odi pod volume i mixer i namjesti glasnoću za pojedinu aplikaciju.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 23:20 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem Sa Zvukom Na Windows XP...

Nisam igrao igricu ali sam pojacao na najjace na mixer (iako je bilo vec skoro pojacano do najjaceg) i pustio pjesmu na yt-u i sada radi..Nezz to mi se tako dogadjalo pa kad prodje 10 min a ja ne slusam pjesmu onda nema zvuka...I problem je sto sam probao pustiti pjesmu koju sam skinuo na komp i windows meda player mi izbacuje gresku...Takodjer mi zvuk i cesce zapinje kada slusam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 20:41 (BLaDe75).
13 godina
neaktivan

Sada sam ponovno pustio pjesmu i nema zvuka,a cuju se sistemski zvukovi...

13 godina
neaktivan
BLaDe75 kaže...

Probaj ponovno instalirat Flash player, nađi noviju verziju.

13 godina
neaktivan

Probat cu no mislim da to nije problem jer mi se zvuk ne cuje kada pustim pjesmu koju sam skinuo...

Nazalost,nije pomogo novi flash player,a sada mi se necuje ni na yt-u,a kada udjem u mixer i uprem da porovjerim zvuk cuje se kad ona zenska na mixeru govori (right found i left found tako nesto)...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 20:05 (BLaDe75).
16 godina
neaktivan
BLaDe75 kaže...

Probat cu no mislim da to nije problem jer mi se zvuk ne cuje kada pustim pjesmu koju sam skinuo...

Pogledaj u device manager dali ima žutog uskličnika?

13 godina
neaktivan

U device menager kada udjem u sound nema uslkicnika...

13 godina
neaktivan
Conndor kaže...
BLaDe75 kaže...

Probaj ponovno instalirat Flash player, nađi noviju verziju.

Hvala Brt Sada kada sam restartiro komp radi bez problema zvuk...

14 godina
neaktivan

Jesi sredio?

13 godina
neaktivan
Brian kaže...

Jesi sredio?

Sredio je ali Conndor i dalje nema HVALA.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 23:08 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan

Uff i nije bas sredjeno...Opet isto,na igrici ima zvuka,a ostalo nema osim sistemskih zvukova......Pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

reako si da u device manageru nemas zutog usklicnika kod sounds ali dali ima bilo koji zuti usklicnik???? AKO IMA STA PISE?

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nema usklicnika osim dva zuta upitnika koja se nalaze u other devices : PCI Devices i SM Bus Controller...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 17:30 (BLaDe75).
16 godina

da na upitnike sam i mislio....skini si driver genius 11 i nek ti nadje sve driver i te sta fali i nove od tih starij sta vec imas instalirano.....

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ali nemogu naci na netu,a za download treba imat keyeve...

16 godina
neaktivan
BLaDe75 kaže...

Ali nemogu naci na netu,a za download treba imat keyeve...

Jel to na laptop ili je to računalo? Pretpostavljam da je to računalo bar navedi koji model i marke matične ploče? Onda ćemo nać drivere za tu ploču.

13 godina
neaktivan

Racunalo je, ime maticne je : Hewlett-Packard HP Compaq dc5750 Microtower,ali ja to racunalo nisam kupio gotovo vec mi je serviser slozio racunalo od drugih dijelova...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 17:57 (BLaDe75).
16 godina
neaktivan
BLaDe75 kaže...

Nema usklicnika osim dva zuta upitnika koja se nalaze u other devices : PCI Devices i SM Bus Controller...

BLaDe75 kaže...

Racunalo je, ime maticne je : Hewlett-Packard HP Compaq dc5750 Microtower,ali ja to racunalo nisam kupio gotovo vec mi je serviser slozio racunalo od drugih dijelova...

Prvo, imaš žutog uskličnika znači da treba driver za čipset. Evo našao drivera pa si skini za tu ploču. Klik to je ta XP

13 godina
neaktivan

Hvala sto se trudis oko toga,ali ja vec imam te drivere na dvd-u koje mi je serviser sprzio i koje imam instalirane....

13 godina
neaktivan

Jedan moj prijatelj koji se vec duzi niz godina bavi informatikom kaze da vjerojatno imam "jumping" na maticnoj iako neznam sta je to....

16 godina
neaktivan
BLaDe75 kaže...

Hvala sto se trudis oko toga,ali ja vec imam te drivere na dvd-u koje mi je serviser sprzio i koje imam instalirane....

A gle imaš drivere na DVD-u, ubaci driver u čitač, tada otvori device manager i kod žutog uskličnika onda potraži update i uputiš do dvd jer će na taj način on instalira sa dvd-a i sam nađe odgovarajući.

13 godina
neaktivan

Probao sam s prvom opcijom koju si napisao,ali neradi i nemoze ga pronaci pa sam probao sa drugom opcijom(advanced) i nasao folder pod imenom HDAudio i nece...

15 godina
neaktivan

Hey Vidim da imaš problema sa Zvukom itd probaj program Driver finder mislim da je besplatan odnosno Free za kućne korisnike evo

link pa Javi i što god ti ponudi za Instalatirati on dopusti mu.

http://driverfinderpro.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice