Problem s Windows 7

poruka: 1
|
čitano: 766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s Windows 7

Pozz.

Evo javljam se zbog problema jednog.. Bnet nije "optimizirao" internet (ili je bar tako meni) za sedmicu, te mi otkad je imam dl nije preko 150kbps nikako. Veza je 4Mbps, dakle download 512kbps..

Prije sam imao win xp i nije bilo problema, posto su imali za skinuti njihov login program.. neznam do ceg je, al mi ide na zivce dok igram neku online igru - Kao cod2..

Dok gledam demo fps mi je 500 hodajuci po mapi, dok igram fps mi pada do 100 (u dimu, i ako puzem ili se udaram u nesto).. Imam i5 2,6, 2x2gb ddr3 i hd4890 vapor-x 2gb.

Slovenac, frend mi, ima potpuno istu konfu samo mu je kartica od 1 gb, al to nema veze.. dok on s jedne strane ima 250 u dimu dok je na netu.. Iskreno, neznam dal je do neta il cega drugog, al prelazim na xp dok ovo ne rijese :(

Imao sam hd5850, al sam mijenjao za ovu jer mi ona nije bila potrebna posto igram dx7 i 9 igre.

E sad, citao sam po netu da ova kartica inace ima problema s cod2 (dok lik ima sa 4870 i quad q6600 500 lock gdje god..) a da na cod4 radi perfektno. Cak 500 Lock iako je dx9.

Jos me nesto zanima, nevezano za ovo.. Zar dirt2 ne pokrene odmah u dx10 igru? Il je to nemoguce posto su radili samo dx9 i 11... Ja sam podesio da mi ne loada dx9, a kad mi loada imam isto fps-a kao kad nije forsan.. Valjda je stalno dx9 ukljucen.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice