Problem sa wifi adapterom

poruka: 4
|
čitano: 369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa wifi adapterom

Pozdrav,

imam jedno pitanje u vezi wifi adaptera. Nisam trenutno u mogućnosti provući kabl do sobe pa sam uzeo TP-linkov adapter TL-WN727N. U početku su mi brzine bile jako spore dok nisam na routeru prebacio na 802.11n način rada. Nakon toga su se brzine vratile na normalno. Sada mi se pojavljuje drugi problem, računalo koristim jedino predvečer i brzine nisu ni 1Mbps sve dok ne resetiram router. Nakon resetiranja vrate se na 50Mpbs i tako svaki dan moram ponavljati proces. Znam da nije do brzine interneta zato što mi na laptopu speedtest daje 50Mbps par sekundi nakon što test odradim na računalu.

Ne koristim računalo puno pa mi nije potrebna neka velika brzina pa sam uzeo prvi adapter koji sam našao, ako je problem u njemu možete li mi preporučit neki za kupiti da nije skup a da će imati stabilnu vezu. 

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Problem sa wifi adapterom

Za početak, skini program WiFi Analyzer i pogledaj koji su kanali najmanje zagušeni i prebaci mrežu tamo (to ćeš na routeru mijenjati).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Ima kakvih preporuka? Ne znam za 5GHz, neki članovi obitelji imaju starije uređaje pa ne znam podržavaju li oni to. Uređaji tipa Note 1 ili iPad 2.

16 godina
odjavljen

Ch. 8 je relativno ok. Probaj tu pa malo prati kako radi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice