Ispricavam se unaprijed ako je tema mozda prikladnija za topic "razni softverski problemi".
Prije 3 dana sam krenuo gledat film i primjetim da mi je slika odsjecena s gornje i donje strane,a inace prije nije tako bilo. Mislim da se rezolucija ili nesto vece/vise poremetilo od kada sam spustao prozor nekih aplikacija i jedne igre kombinacijom tipaka ESC + CTRL.
I tako lagano to ignoriram pa namjestim rezoluciju preko full ekrana,ali danas idem upaliti web kameru i također na kameri problem sa slikom. Osobu koja je s "druge strane" monitora vidim okey,ali ta osoba mene vidi izoblicenoga (široko,blizu,itd.) Uglavnom teska deformacija i tako nebi trebalo biti.
Resetirao sam postavke na monitoru,namjestio AUTO/SET,mijenjao iz 4:3 u 4:3 wide te također reinstalirao i instalirao nove drivere i cisto za kraj reinstalirao i instalirao vlc media player. Nakon toga sve je opet bilo isto pa me zanima do cega bi problem moga biti,ali mislim da je neki hardverski problem.
Hvala.
Edit: command prompt popravljen preko naredbe "sfc /scannow", ali kamera i slika ostale iste.