Problem - Plav ekran

poruka: 2
|
čitano: 1.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem - Plav ekran kod paljenja

Pozdrav svima... ja nisam siguran dali sam trebao oaj svoj post stavit pod neku temu ili otvorit novu molio bih se da se ne ljutute, a problem je ovakav:

Imao sam grafu HD3870 i prelazio sam na GTX 260 skinuo sam neki program za brisanje drivera od grafe i kada sam izbrisao uredno se računalo upalilo i onda je prepoznao GTX 260 (bez instaliranih drivera) i tražio je da restartam PC i kod restartanja došlo je do dizanja windowsa (radi se o windows 7 utlmate) i tamo di se ona 4 "kockice" vrte kod startanja je stalo i samo odjedon plav ekran...

Nakon nekoliko pokušaja restartiranja i vračanja sistema ništa nije pomoglo. Krenuo sam dizat nove windowse 7 i počelo je dobro formatiorao sam sve diskove  i kod zadnje točke instalacije "Completing Instalation..." opet poplavi ekran i neide nikuda...

Molio bih ako ko zna što bi trebalo napravit ili je nešta crklo?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem - Plav ekran kod paljenja

sorry ako je stara tema, ali mozda nekome pomogne, meni je licno pomoglo, ovo sam dobio od jednog drugog forumasa....

Odi na Start-Run,u naredbeni redak upiši cmd,stisni enter i kad ti izbaci crni prozorčić upiši naredbu chkntfs /x c:

C:\Users\korisnikcc>chkntfs /x c:

Pazi na razmak između s i /......... i na razmak između x i c

Potvrdi sa Enter

Restartaj komp i to je to,nadam se u tvom slučaju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice