Problem u monitoru (roza slika)

poruka: 12
|
čitano: 10.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem sa monitorom Samsung 2043NW.

Naime,slika mi je cijelo vrijeme roza na monitoru.Driveri nisu,rozu sam kolko-tolko smanjio na štelanju boje,i da,nekad kad stisnem Auto Adjusment,onda mi fali slike sastrane. Komp je pod Moj PC, nije grafička zato što i na starom kompu je tak,a kabal nije jer sam u Linksu bio kupio drugi...

Molim pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda je monitor rekao GoodBye

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Pokusaj sa nekim frendom zamjenit monitor ili kabal od monitora.Pa vidi kako ide

CAPETAN PRICE

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Problem u monitoru (roza slika)

Ma kupio sam novi kabal za monitor i ne radi...A monitor mogu drugi jedino CRT probat...Probam pa javim!

18 godina
moderator
.: R32LowRider kaže...

Ma kupio sam novi kabal za monitor i ne radi...A monitor mogu drugi jedino CRT probat...Probam pa javim!

Ako zamjena kabla ne pomogne, onda ga nosi na servis - nakon sto ga spojis na drugo racunalo da budes siguran da ti graficka kartica nije kriva. Provjeri jel ti jos uvijek vrijedi garancija (Samsung daje 3 godine).

16 godina
neaktivan

Moral bi taj račun naći...Nego,monitor je proban na Radeonu 9550 i na Radeonu 4850 i na oba roza...Nego,za račun,garancija bi mogla bit jako nategnuta,mislim da sam ga tak negdje prije 3 godine kupio...Ak niš drugo,koliko otprilike košta popravak monitora?

18 godina
moderator

Moral bi taj račun naći...Nego,monitor je proban na Radeonu 9550 i na Radeonu 4850 i na oba roza...

Onda je to to, ako si isprobao s drugim kabelom.

Nego,za račun,garancija bi mogla bit jako nategnuta,mislim da sam ga tak negdje prije 3 godine kupio...Ak niš drugo,koliko otprilike košta popravak monitora?

Nadji sto prije racun i iskoristi garanciju ako je jos imas. A za cijenu popravka - nemam pojma. Ovisi o tome sto se pokvarilo. Sumnjam da ce biti ispod 200 kuna, onako za bezveze rekao bih 300-400 kuna (pred dugi niz godina nesto slicno mi se dogodilo na CRT monitoru - nestala zelena boja - mislim da je popravak kostao 170 kn). Dogovori se s ljudima na servisu da te, kad dijagnosticiraju problem, pitaju dal hoces popravljati ili ne, da se ne bi dogodilo da platis popravak vise nego sto monitor vrijedi.

16 godina
neaktivan

Sad idem negdje van,pa onda dođem za sat,sat i pol pa nađem raćun..Ak je popravak skuplji od 400kn,rađe si kupim za 1300kn novi...Preporuka? Poželjno FullHD,radi filmove i igrica,al ono,ak nemre nikak u tu cijenu,slobodno drugi bez FullHDa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 13:28 (.: R32LowRider).
15 godina
ako je crt monitor moze biti da je otislo pojacalo za jednu od boja (r, g ili b)... taj popravak ustvari kosta oko 50-60kn (mozda i manje) ali ti niti jedan servis nece naplatit ispod 200kn... Probaj jos malo mrdat po konektoru na samom monitoru pa vidi dal ce se mijenjat boja
17 godina
neaktivan

Ma mislim da ti je bolje kupit novi nego popravljat nešto staro.Mislim ako imaš dovoljno para i ako ti nije stalo do tog monitora(ako nije baš nov).

Reci koje ti trgovine odgovaraju?

Fućkaj ga!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ma bilo koje da su u ZG...Najrađe bi Links,pošto mi je on najbliže...

@Sisko,monitor je Samsung 20" 2043NW,dakle LCD...

15 godina

....sorry.. nisam skuzio da je lcd Sramim se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice