Problem monitor ili nešto drugo!!!

poruka: 7
|
čitano: 1.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Help!

Frendovi pomagajte. Prije neki dan monitor mi po sredini počeo treperiti  ne znam do čega je to promjenio sam grafičku međutim isto se dešava opet. Kad ga restartam opet sve normalno radi i nakon nekog vremena opet počne treperiti.

Please help me! :-(

Tomo Šarić

0 0 hvala 0
17 godina

Ja bi ti ko laik za monitore rekao da povecas refresh rate na monitoru i malo udaljis zvucnike ako su blizu monitora (meni je znao treperiti zbog zvucnika kad pojacam muziku). Ako ne pomogne barem znamo da nije do ovoga sto sam ti predlozio..

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem monitor ili nešto drugo!!!

jel monitor CRT ili LCD? i koja marka?

pošto nije grafulja, možda je neki vanjski uzrok, magnetske smetnje ili slično... ili možda je jadnik već dao svoje :)

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan

Jel ako ti je CRT možda ti u blizini zvoni mobitel.Povećaj fresh rate i napiši koja je marka.

17 godina
neaktivan

Crko brate... dobro, možda ima nade. Što si radio da se to promjenilo? ako se ničim izazvano promjenilo onda je crko. Ako je samsungov LCD (a pretpostavljam da je jer sam se susreo puno puta sa tim problemom), onda možeš probati isključiti potpuno monitor iz utičnice i ostaviti ga negdje sa strane jedno dva-tri dana, meni su se neki tak popravili. Pretpostavljam da je stvar u tome što je bio upaljen dugo, možda se nije aktivirao screen saver ili je baco gluposti po ekranu dugo vremena

tko rano rani... taj je kreten
17 godina
neaktivan

Možda ti ne valja (dvi,vga) konektor ili kabel. Meni tako treperi kad spojim monitor na integriranu grafičku.

Ne učimo za školu nego za ocjenu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmm, da točno, automatski sam pretpostavio sam da je eliminirao te greškice (kabeli, gasi pali, driveri i sl.)

tko rano rani... taj je kreten
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice