Maticna ploca je ispravna valjda znaci kad hoce da digne sistem sve ide ok samo kad dodze do WINDOWS samo se restartuje...Znaci kad udzem u BIOS mogu ostati cijelu vjecnost nece se restartovati...MOLIM ZA POMOC !!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stavi unbuntu i testiraj sve komponente pa onda reinstalacija windowsa :-)
da ne otvaram novu temu..
imam sličan problem , tj . bios mi ne prepozna uvijek DVD uređaj i onda neće da se pravilno buta.. Ploča je Gigabyte, H55 Express Chipset ( znam da je bilo dosta problema oko ovih stvari) ,uređaji :HDD na sata 0 i DVD/RW na sata 1..
anybody?
Znači imate problem sa boot loop-om. Guglajte za rješenje, ima ih brdo.
hmm lijep pozdrav naime i ja imam neki sličan problem: Upalim komp(nije ovaj) uđem u BIOS i sam se zmrzne retartam ga nekad se odmah na početku zamrzne ito je i kod stavljanja Windowsa na taj komp vrti neko vrijeme i samo ze zamrzne e sada:RAM-e sam promjenio izvadio sam iz drugog kompa proc je ok(valjda)athlon 2500+ radi normala na 33° bez greške značu sumnjam u grafu ili hard jel je moguče da su hard otišli??(KOMJUTER JE STAJAO 2 GODINE)
I još nešto kada stavljam Windowse(prije samog formatiranja kod ''Widnows Startup'' baci neki blue screen 0x08e(mijenjo sam RAM.e)
Al kod mene moze bootat cd samo kad krene instalacija restartuje se racunar nemogu uci u windows,pokusavao sam i na drugom hdd na kojem imam sistem instaliran al neide dodze do windows i restart...
odi na ovu stranicu :
http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download
download-> burn your cd -> try it ;) ( u BIOSU naravno postavi da ti se boota sa cd );