a moguce...njemu je bivsa maticna radila 4-5god i crknula...kupio novu i za 3-4 dana ju je vec nosio na servis...a ova je nakon 3 il 4mj crknula
Sad kad je zima u kući pa moguće od nekog uređaja koji vuku više struje kao što grijači i čega ne.
a moguce...njemu je bivsa maticna radila 4-5god i crknula...kupio novu i za 3-4 dana ju je vec nosio na servis...a ova je nakon 3 il 4mj crknula
Sad kad je zima u kući pa moguće od nekog uređaja koji vuku više struje kao što grijači i čega ne.
evo sad sam izvadio i procesor iz socket-a i nista se nejavlja..samo vrti ventilatore od napajanja i grafe...dok na amd-u pocne vristat na sve strane kad nema procesora
evo sad sam izvadio i procesor iz socket-a i nista se nejavlja..samo vrti ventilatore od napajanja i grafe...dok na amd-u pocne vristat na sve strane kad nema procesora
E sad kad sa procesorom najbolje da testiraš da ako čisto radi, onda matičnu baci i nabavit neku bolju matičnu ali drugu marku i model. Recimo moja je bila (intelova) intel desktop board D845grg a taj je crkla, a stavio druga matična Asus p4s800-mx se i dan danas radi bez greške. Uglavnom sam stavio iste procesor i iste memorije a samo ugradio novu drugu matičnu ploču.
jos nesto da pitam...kolko puno su danas zastupljene biostar-ove maticne?? jer je on bas naletio na tu maticnu od biostara na nekoj akciji
jos nesto da pitam...kolko puno su danas zastupljene biostar-ove maticne?? jer je on bas naletio na tu maticnu od biostara na nekoj akciji
Za sigurno to neznam, ali možeš na nekoj stranici vezanom matičnu ploču uglavnom sve piše.
EDIT: Evo pogledaj na Biostar stranice :http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/index.php
a danas sam bio naso na netu da je vecina njih imala problema s tom plocom tj s verzijama 6.0 , 6.1 , 6.2 , 6.3...s postavkama biosa i slicno
a danas sam bio naso na netu da je vecina njih imala problema s tom plocom tj s verzijama 6.0 , 6.1 , 6.2 , 6.3...s postavkama biosa i slicno
Eto vidiš, znači da nerade kako treba pa otud kvarovi.
hvala vam na pomoci , vi koji ste mi pokusali pomoc :) sutra cu javit jel radi procesor il ne :)
hvala vam na pomoci , vi koji ste mi pokusali pomoc :) sutra cu javit jel radi procesor il ne :)
Nema na čemu. Sretno ti bilo. Tu smo da vam pomognemo.
Evo ovako imam i ja jedan problem,pa ako biste mogli rec o cemu je rjec.Kad upalim kompjuter on se zablokira cim prikaze sliku desktopa i nekog ASUS-ovog programa(mislim da je OSD)A ikona i ovog ostalog nema ,znaci samo desktop sa tim programom.Sa strane ekrana pojave se nekakve bijele crtice.Prije se to nije dogadjalo.Danas sam stavio novi proc i maticnu i ram.Jeli to razlog?Jedino to rjesim restartanjem kompa.
Evo ovako imam i ja jedan problem,pa ako biste mogli rec o cemu je rjec.Kad upalim kompjuter on se zablokira cim prikaze sliku desktopa i nekog ASUS-ovog programa(mislim da je OSD)A ikona i ovog ostalog nema ,znaci samo desktop sa tim programom.Sa strane ekrana pojave se nekakve bijele crtice.Prije se to nije dogadjalo.Danas sam stavio novi proc i maticnu i ram.Jeli to razlog?Jedino to rjesim restartanjem kompa.
Kad si stavio nov matičnu ploču, nov procesor i nov memoriju i dali sve dobro spajao. Kod stavljanja da li si stavio nove drivere i dali si reinstalirao nove windowsi? Ako si samo promjenio matičnu a windowsi nisu a trebalo bi stavit novu. Kod stare windowsa moguć problemi na novu matičnu jer je u sukobu.
Serviser je rekao da je sve to napravio.
Vidi jednu stvar..Tebi da bilo sta crne na kompu komp se nece htjeti upaliti..Da li je to MB,ram,graficka,tv kartica,modem bilo sta.. On se nece htjeti upaliti jer se jednostavno ne zatvara strujni krug..Moj savjet je da povadis sve sa maticne sem procesora..Znaci izvadi ram..Graficku i sve ostao sto je spojeno pa izvadi bateriju od biosa i sacekaj malo pa brati bateriju i probaj upaliti tako,samo sa procesorom na ploci..ako bude radilo to jeste znati ces po hladnjaku procesora onda nije ploca i po diodi koja naprijed signalizira..A ako ne bude tak radilo nadji kompaktibilan procesor za svoj socket pa probaj sa njim eh ako tada ne bi radilo tek onda je ploca..E sad ako ti bude radilo samo sa procesorom na ploci..Onda vracaj jenu po jednu komponentu u pc i pali komp nakon vracanja svake i na kojoj ne bude radilo ta ti je komponenta vrisnula..MEni se desio isti slucaj i mislio sam da je napajanje a ustavrije je bila graficka..