Problem sa ISdone.dll i unarc.dll

poruka: 7
|
čitano: 2.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Izvinjavam se ako sam postavio pitanje na pogresano mesto ali je hitno zaista.. Skino sam dvije igrice sa pirate bay, Kad sam install igricu Splinter Cel blacklist izbacivao mi je problem ISdone.dll i unarc.dll mislio sam da je igrica ne ispravna pa sam obrisao medjutim probao sam i drugu da install the evil within ona mi stigla na 65posto i opet mi je izbacio eroor ISdone.dll i unarc.dll skino sam te dll fijlove ubacio u system 32 i syswow64bit i nista isto mi radi molim vas za solution sta da radim kako da fixiram taj problem obe igrice su Rg Mechanics 

Deki suga

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa ISdone.dll i unarc.dll
deki121 kaže...

Izvinjavam se ako sam postavio pitanje na pogresano mesto ali je hitno zaista.. Skino sam dvije igrice sa pirate bay, Kad sam install igricu Splinter Cel blacklist izbacivao mi je problem ISdone.dll i unarc.dll mislio sam da je igrica ne ispravna pa sam obrisao medjutim probao sam i drugu da install the evil within ona mi stigla na 65posto i opet mi je izbacio eroor ISdone.dll i unarc.dll skino sam te dll fijlove ubacio u system 32 i syswow64bit i nista isto mi radi molim vas za solution sta da radim kako da fixiram taj problem obe igrice su Rg Mechanics 

Isključi antivirus zatim install

9 godina
neaktivan
niti ga imam off sam win defender i fireval i opet isto radi skino sam sa neta te dll erore ubacio u win system32 i syswow64bit i opet nista
Deki suga
14 godina
neaktivan

Nije mi poznato da su ti dll dio sistema i da jesu trebali bi biti registrirani u registry, pokušaj install iz safe mod-a isto tako pokušaj naći tu igru ali ko je napravio repack same igre tako da nije taj installer kao što si već koristio od te igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Zdravo, imam jedan problem. Instalirao sam F1 2014 i kada pokrenem kaze mi "The procedure point OpenFileById could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll." I znam da treba da samo skinem taj fajl i da ga zamjenim i to i uradim i nista, opet isto. Zatim proguglam i vidim da treba da odem u cmd i kucam "reqsvr32 kernel32.dll" i kada to ukucam izbaci mi sledece (slika): 

IT is my world...

0 0 hvala 0
12 godina
Neba98 kaže...

Zdravo, imam jedan problem. Instalirao sam F1 2014 i kada pokrenem kaze mi "The procedure point OpenFileById could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll." I znam da treba da samo skinem taj fajl i da ga zamjenim i to i uradim i nista, opet isto. Zatim proguglam i vidim da treba da odem u cmd i kucam "reqsvr32 kernel32.dll" i kada to ukucam izbaci mi sledece (slika): 

Za pokrenut F1 2014 problem ti leži u tome što ti minimalno treba windows vista i DX10 a ne XP.

8 godina
neaktivan

Evo druze vidim...Ali neki dan kada sam gledao na game debate zakelo bi se da sam vidio da je podrzan i xp, a on je izgubio podrsku 2014 tako da mi je i bilo logicno da optimizovana i za njega. Hvala, ko magare bi trazio problem dzaba.

IT is my world...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice