Imao sa prvo problem sa samsungovim hd od 200gb sata,u stvari u biosu je bio vidljiv i prepoznat od strane kompa ali kad krene instalacija i trebas odabrati gdje ces instalirati windowse nije nista bilo,tj.nijedne particije.To se na kraju nekako rijesilo i sad kad krene instalacija ga imam i ja sam pobrisao sve 3 particije i napravio nove te ih uredno formatirao. e i tu dolazimo do problema,kad odaberem particiju za instalaciju windowsa ona krene ali samo ono prvo sto pise na vrhu,kad krene drugo po redu mislim ekspanzija windowsa ili nesto slicno bude 0% i one tockice idu ali se sa 0% nemice nego se nakon par minuta komp restartira sam od sebe i tako svaki put. mislio sam da nije mozda do windowsa pa sam stavio drugi instalacijski dvd ali opet ista stvar.Dali je problem mozda ipak u hard disku?Zna tko o cemu bi se moglo raditi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hirens i testiraj hard prvo
kako da testiram hard,da ga stavim u drugi komp ili sto vec?
-svejdno, na Hirens (boot CD) imaš više alata za testiranje. testiraj RAM, HDD (za proizvođača imaš njegov utils-diag)...
-na drugom (100% ispravnom računalu) možeš testirati HDD, to je najbrži način za otkrivanje greške (ako je problem u HDDu), ako testiraš na problematičnom PCu može biti bilo što, RAM, kontroler, kabel, pregrijavanje CPUa, napajanje.. itd.