dakle sinoc mi se komp ugasio i kada sam ga ponovno upalio beepno je 5x i na monitoru sam imo poruku da no video output, na netu sam procitao da to znaci da se neki proces nije obavio i da treba provjerit dal je svaka komponenta dobro stavljena, nemam pojma par puta sam pokusao nije radilo i odjendom je radilo... danas cijeli dan nema problema i prije 10min ugasi se komp i nema slike opet...sad sam planirao izvadit graficku van ali nazalost ne mogu, znate onaj straznji dio gdje se usteka monitor i to? to govno je tako cvrsto stegnuto da nisam mogo pomakao vijak 1 nanometar a vjerujte mi napokusavo sam se... i evo sad probam opet i imam sliku... moram napomenuti da sam jednom imao sliku u tim pokusajima i onda sam lagano pomaknuo ono sto je ustekano u graficku kabl od monitora ali imam jos jedan prikljucak jer ne odgovaraju utori i onda izgubio sliku... dal je netko imao slican problem? meni izgleda da komp na svaki manji dodir odma gubi sliku :S sta da uradim u vezi ovog problema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj odvijacem na tom plasticnom dijelu od Vga/dvi lagano odvijat, nekad bude da malo stegnuto, izvadi grafu stavi ju ponovno, probaj drugi utor ako imas dvi,vga, hdmi, display port ili probaj na drugi monitor spojit i ako je moguce drugu graficku ubaci. Igra eliminacije sta reci :)
ma ne mogu to govno da odsarafim kao da su ga zalemili, opet sam osto bez slike kada sam iso zasarafit monitor za graficku, na svaki dodir kdo tog dijela nestaje mi slika...
Dobro da je tako, bar si donekle siguran da nije otisla grafa, probaj onda drugi dio kabla sto ide u monitor stegnut malo (ako nije onaj sto ga nemos vadit stari)
sve je zategnuto do kraja, ma sad cu jos pricekat, ako se jednom dvaputom dogodi po danu nikom nist, ionako mi se ati zgadio do kraja zivota, planirao sam poslje nove ako skupim para da si kupim neku od nvdije grafu
Nema ti to apsolutno nikakve veze, moja prva Nvidia FX 5500 je izgorila iz cista mira, bez diranja postavki ili neceg, samo jedan dan, šta bi trebo rec da nikad vise Nvidia ? A sa ati/amd opet nikad imo problema. Probaj ako se nastavi dogadjat nekako odsarafit mora ic nekako, ne vjerujem da je neki veliki problem, eventualno kabl od monitora gubi konekciju.
ma procito sam na netu da ima neki bug sa ati grafickama(rijedak) mis ti nekada dode isjeckan, i naravno ja imam taj bug, rijetko kad dode ali jbt ne mozes nikako to rijesit ako ne restartam komp... i taj bug je prisutan vec godinama... pa ako dam 2k za vrazju karticu onda ocekujem da software radi kako spada i da je sve na svom mjestu a ne da kupujem graficku na kojoj se nalazi bug koji je prisutan vec godinama a proizvadac nije mrdno hurcem da nesto napravi po tom pitanju ili je glup pa ne moze to fixat