Pozdrav svima..
Već sam imala jednu temu otvorenu, zbog problema sa RAM-om, koji je riješen tako da sam ga reklamirala,
a i graficku karticu ( na novom kompu ) su sasvim slucajno pregledali i skontali da i ona ima gresku, pa su i nju zamijenili..
No sad imam jedan problem koji mi ne dozvoljava da koristim komp za ono za sto sam ga i kupila, a to su IGRICE :/
2,3 dana sve radi najnormalnije, a onda se zareda miljun puta "AMD display driver had stopped working and has succesfully recovered"..
Da, presla sam sve na tu temu sa foruma, ali sve sto je upalilo drugim forumasima, meni nije..
Greska se javlja i kad sam na youtube-u, kad igram igrice stalno se rusi, zamrzava...
Frend i ja smo pokrenuli neke testove da vidimo oce li se rusiti kad opteretimo graficku, ali
nista se nije dogodilo..radila je savrseno...
Ne razumijem u cemu je problem i kako sve moze raditi savrseno jedan dan, a drugi dan se rusi i zamrzava svakih par sekundi, te nista
nije playable. U medjuvremenu nista novo nisam instalirala, i nisam nista brisala.. I da, driver su svi up to date..
Eto ako imate koji savjet ili nesto, javite, jer mi je puna kapa Linksa i odlazaka kod njih..
Ako nemate kakav savjet, ili ideju u cemu je problem, dajte mi neki broj nekog u zgbu, tko bi mogao to pregledati i ukazati mi na problem, tako da imam s cim otici na reklamaciju ili sto god vec..
Hvala unaprijed