Pozdrav eipa!
Prije par dana složio sam novi komp( pod moj pc),instalirao win 7 64bit sve je u redu s kompom dok ne upalim neku igru( F1 2012 i far cry 3) igra krene i ide jedno minutu dvije i komp se ugasi, ne restartira nego ugasi, zatim komp ne mogu upaliti dok ne iskljucim slopku na napajanju 0, pa 1 i onda tipka za paljenje racunala.Pricao sam i sa prijateljima koji se malo vise kuze u komp od mene pa ni njima nije jasnoi rekli mi da probam testirati komp. sto sam i ucinio. probao sam update dreiver graficke nije pomoglo. probao vrtiti prime 95 otprilike cetri sata i nije se ugasio, probao graficku programom Fur Mark 1.9.0 isto tako prosao i komp se nije ugasio na rez 1920X1080 desetak minuta nije se ugasio max temp. gpu 78 stupnjeva, vent na grafickoj na 70 %. Neznam vise sto pokusati napraviti. Dali napraviti update BIOS-a ili nesto drugo? Mozda ste imali vec kakva iskustva pa mi molim vas pomozite?
Hvala vam unaprijed!
EDIT:
napravljen update bios-a maticne,novi win 7 64 bit instaliran i opet se ugasi prilikom pokretanja igre.
probao sam ubaciti u racunalo staru graficku 8800 gts i racunalo radi normalno vrti igre i to je ok. Odnesem kod prijatelja novu graficku msi 560 gtx tf ti/oc u koju sumnjam i stavimo u njegov komp i graficka radi bez problema, zatim sam posumnjao u napajanje i njegovu graficku ati radeon hd 5850 stavimo u moj komp i probamo i opet sve radi, igre idu. Imate li kakav prijedlog?
Edit :
Napokon otkriven problem! u pitanju je napajanje koje je ispravno,ali graficka msi 560 gtx u manje od jedne sekunde, znaci samo na trenutak povuce skoro duplo vise struje nego sto joj inace treba i to napajanje nemoze podnjeti i komp se naravno ugasi. Eto nadam se da ce nekome ovo moje iskustvo pomoci!