Problem sa front audio panelom

poruka: 7
|
čitano: 1.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

evo ovako,prije par dana mi je puknuo jack od slušalica u front audio inputu,i sad nemam zvuk jer kompjuter registrira to kao da su slušalice i dalje uključene.

postoji li kakav software koji će dat prioritet rear inputu tako da ipak mogu dobit zvuk? jer trenutno front input ima prioritet nad rear-om.

edit: komp je hp compaq dx6100 mt.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:52 (laeddis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaci , taj komad jacka ti je sad ostao unutra ? Probaj u Control panelu u Sound opcijama disejblat slusalice ili iskopcaj kabliće iz maticne koji su za taj front audio panel !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u CP-u ne mogu disableat slušalice ili front panel samo,bilo bi super da se može.

a što se tiče vađenja žičica iz matične,ne znam koje su točno za front audio,jer je panel spojen sa 1 kabelom za usb-e i drugim za audio (valjda),a ne piše koji je koji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa piše ti na matičnoj F-Audio ili nešto slično pokraj pinova za spajanje. Ili pogledaj u priručniku od matične gdje su pinovi za Front Panel Audio. Ili jednostavno odspoji jedan kabel i vidjet češ da li si otpoio zvuk ili USB. Ili jednostavno otvori kučište, naprijed, i pogledaj koji kabel je za što

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 21:04 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo ga,odspojio sam front audio kabel sa matične,ali i dalje nema zvuka kada prikopčam slušalice/zvučnike u rear. ako itko zna što da radim? =/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pogledaj u Device Manageru da li ti javlja kakvu grešku sa zvučnom karticom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne,sve je u redu u device manageru,jedino što je drukčije sad,kad se komp pali,beepne jednom i piše "front audio not connected" i digne sistem opet normalno,ali ni z od zvuka.

EDIT: i evo ga,baš kad sam mislio da ne može čudnije,dogodilo se,dobio sam zvuk na zvučniku koji je u kompjuteru,ali čuje se samo ako su slušalice na manje od pola gurnute u jack.....jel to može oštetit komp nekako? ne kužim više ništa lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:58 (laeddis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice