ahaaaaa aj probacu mu rec
ahaaaaa aj probacu mu rec
Nije to
opet ista stvar
Nekaj mi je čudno tu...ja sam 140105801351 puta slabijim laptopom lovim kojih 125 fpsa sve low,a nevidim zakaj ovaj nebi mogel.
Evo moj prijedlog , neznam dali si kada igrao cod2 ali da njega instaliraš i vidiš kakav je fps... tamo na dx7 , AA Off , mora bit min 250 lock , ja imam laptop acer 5542
Acer Aspire 5542 Laptop Specifications:
AMD Turion II M500 Dual-Core Mobile Processor (2.2 GHz, 1MB L2 Cache)
Genuine Windows 7 Home Premium
4GB DDR2 Memory
500GB Hard drive
DVD-RW Optical Drive
15.6″ Widescreen LED Backlit TFT LCD Display
ATI Radeon 4200HD graphics using shared system memory
Wireless enabled
Integrated 10/100/1000 Ethernet (LAN)
Built-in Webcam
HDMI port for easy, 1 cable connection to HD tv’s
External display (VGA) port
4x USB ports
Digital media card reader
Up to 3 hours battery life
i drži 333 lock na cod2 a na cod4 od 200..... a tebi taj laptop mora puno više od 200 fps-a držat
aj ti stavi neke slike da se mi uvjerimo u taj problem,da nebi bilo nismo znali
Ma nije moj laptop od bratica je njemu ja taj problem
I kaze da mu se prigrijava dosta brzo laptop
Poznato je da uvijek sa laptopima neki problemi, bilo da su driveri, windowsi ili nekakav bottleneck
xD
sta niko nezna sta bi to moglo biti ???
A da je on mozda locko 140 ? Nek ude u CoD i kuca /com_maxfps 250
LoL?
Update PB,provjeri jel 1.7 ima patch,i skini neki CFG sa gamersconfig.com
Ako nece nista uspjet,ima jos alternative,add me @ xfire: djmarkan ili PP
dodo sam te na xf...
ako zna neko sta jos treba nek javi
Zašto je njemu uopće toliko bitno tih 250 fpsa, ljudsko oko svejedno nemože vidjeti tih 250 fpsa, zašto? Da bi mogao reći da ima 250 fpsa kad ga netko pita ili što? Uostalom 140 fpsa je sasvim dovoljno za bilo koju igru, nek bude sretan s tih 140 fpsa, nema on neki uber sexy najjači laptop na svijetu, tehnologija se unaprijeđuje svaki dan, za par mjeseci taj će laptop biti ništa posebno. I nije ni čudo da ima 140 fpsa, taj procesor radi na 2.00 ghz.
Znaci problem je u procesoru ???
procesor nije bas neki ?
Aaah, teški su to stvarno problemi,nemati 250FPS-a a imati 2K ojra za laptop...
Meni vamo niko ne pomaze ....samo gluposti pisete
Meni vamo niko ne pomaze ....samo gluposti pisete
Pomogli su ti ljudi koliko su mogli obzirom da nit vide laptop, nit znaju ima li kakvih drugih problema sa njime, tako da... provjeri druge igre, demoe, testove, usporedi sa sličnim konfiguracijama online, i vidi.
Nit ce ti itko pomoći.
Ne pišeš o vlastiton 'problemu',tvoj 'problem' u suštini nije problem jer navedeno računalo radi ok,van te magične brojke koju nemože
dostići vjerojatno zbog mobility kartice koju ti poistovjećuješ s desktop ekvivalentom.
Javi se kad ti stvarno nešto rikne a ne ovakve gluposti.
Bez uvrede,
LP.
Kakvih sve savjeta ima, ajme..
Ovo napravi:
1. Drivere nove od grafe
2. Podesi postavke, OBAVEZNO dual video cards ukljuci, a ako to neznas, stavi neki cfg gdje je sve postavljeno.
Taj laptop mora zderat 250 bez da se uznoji, ja na kanti sa HD2400xt imam 125 gotovo lock
A što taj njegov ekran ima 200 refresh rate pa ti treba lock? LOL
a i da ima nebi vidio sve te slicice/sekundi...
stvarno ga ne kuzim..
Nije uopće stvar kako on vidi već kako igra vidi.
Jedini tocno govoris, nije stvar u tome sto on vidi / ne vidi te slike, "vidi" ih igra i ocituju se u visem/duzem jumpu, brzini pucanja oruzja i sl.
Napominjem da je to samo zbog raznih prednosti i mana Quake enginea.
Znaci problem je u procesoru ???
procesor nije bas neki ?
Procesor je super, ali za neki visokoparalelizovani problem ili za teški multitasking. On ovde treba da potera jednu jedinu aplikaciju koja može da napravi maksimalno dve niti (od 8 koliko procesor podržava) i onda mu je clock od samo 2GHz potencijalni problem (mada nisam siguran da je to). Međutim, taj procesor bi trebalo da u takvim situacijama digne takt za ta dva jezgra na 2.8GHz čime bi apsolutno trebalo da eliminiše svaku mogućnost problema, barem sa svoje strane. Ili ti je Turbo Boost isključen, ili procesor sigurno nije tvoj problem.
Ono što bi moglo da bude u pitanju je ono što je Mate960 rekao (ako sam ga dobro razumeo), da igra na grafičkoj koja je integrisana u CPU, ali mislim da to nije jer bi imao gore performanse i ne bi mu radio 3D.
ljudsko oko moze vidjet samo 24 FPS-a :P
mi vidimo trzaje do kojih 100 FPS-a (ako monitor to podrzava ofc) jer oko nije sinkronizirano s monitorom.
Jesu ovi konstruktivni prijedlozi stvarno stvarni, ili se samo meni čini da ovdje neko nekog zahebava?!
ljudsko oko moze vidjet samo 24 FPS-a :P
Vrlo neistinito.
Ok hvala svima