kako da prebacim da mi komp učitava eksternu grafičku a ne integriranu? (msi gf615m p33 ovo mi je matična) a grafička koju zelim stavit je GF 9600 GT)
jel trebam u BIOSU sta čačkati ili kako?
kako da prebacim da mi komp učitava eksternu grafičku a ne integriranu? (msi gf615m p33 ovo mi je matična) a grafička koju zelim stavit je GF 9600 GT)
Ma jok. Stavi grafičku u slot, priključi monitor na nju i to je to. Automatski bi trebalo sve proraditi. Jedino ako treba virtualizacija onda treba po BIOSu čačkati.
problem je u tome što kad stavim graficku u slot i prikopčam monitor na nju meni se monitor nepali.. mislim monitor radi al sve mi je crno :(
a po biosu me malo strah kopati jer neznam gdje sta trebam haha :/
problem je u tome što kad stavim graficku u slot i prikopčam monitor na nju meni se monitor nepali.. mislim monitor radi al sve mi je crno :(
a po biosu me malo strah kopati jer neznam gdje sta trebam haha :/
U tom slučaju dok je sve u radu, izvuci VGA utikač iz eksterne grafičke i uključi ga u internu na ploči. Tako bi trebao dobiti sliku na monitoru. Pokušaj restart nakon toga s priključenim monitorom na externu grafičku. Trebao bi dobiti sliku sa eksterne na monitoru.
Jesi siguran da ti je grafa ispravna?
jel moze pomoc imam Maticnu
Asus Asrock P4VM800
evo i slika: http://i.imgur.com/LVa4eyg.jpg
Eh sad me zanima kako da ja prebacim na PCI-e graficku kartu sa Integrisane Intelove
Nikako , nemaš pci-E nijedan utor na matičnoj
Eventualno ako nabaviš AGP video karticu samo je ubodeš (pazi da legne u utor do kraja) u taj jedini AGP slot na
matičnoj i VGA kabal od monitora prebaciš straga sa integrirane na nju.
Normalno da ćeš morati instalirati drivere za tu karticu ( možda sami windowsi ubace neke ).
Provjeri u BIOS-u postavku za grafičku onboard, možda se treba isključiti da ti ne uzima dio od ionako malo RAM-a.
Vrlo vjerojatno grafička rekla doviđenja, manje vjerojatno pci-e slot na matičnoj. Probaj grafičku u drugom računalu ili drugu grafičku na svojoj ploći da budeš siguran.
Ne, to su ti opcije.