Otisla mi lijeva slusalica ( Medusa NX Stereo ),nemam zvuk na njoj.
Da ne bacam slusalice,vidim problem je lako rjesiv zamjenom dijela kojemu sam ime zaboravio.
Gdje da to odnesem u Zagrebu da mi zamjene/poprave i po kojoj cijeni ?
Mozda bi netko sam napravio,naravno uz novcanu naknadu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ti zica od slusalica otisla? Ako imas alat i znanja mozes i sam popravit.
Jel ti zica od slusalica otisla? Ako imas alat i znanja mozes i sam popravit.
Ma izgleda zica ili jack.
Imam alat,ali znanje ne,nisam vjest u tome jbg zato pitam.
http://www.instructables.com/id/Replacing-the-jack-on-a-pair-of-headphones/
ako je jack otišo onda je ovo to što te zanima.
Ako se netko od lega tvojih kuzi u to daj njima bolje nego da ti uzmu 50 kn za to...
Ne znam da li je jack otisao,po simptomima i tome sto citam na internetu,sigurno je.
Jel ima koga od vas da se razumije da kupim to i da mi zamijenite,kao sto rekoh platiti cu.
Ili neki servis u Zagrebu da ce to zamijeniti i popraviti da me ne oderu po dzepu ?
Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
Hvala,budem ih posjetio ovaj ili iduci vikend.
Valjda nece masno naplatiti
Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
Mogu se ja ponudit da ti to napravim!
ja sam donio svoju zicu novu
trebali su samo zamijenit staru sa novom na slushalicama
i to su mi naplatili 100kn
jel to realna cijena?
jel to realna cijena?
Ovako na prvu bih rekao da su te ODERALI, ali moguce da je frajer stavio kavlitetniji jack, da je morao rastavljati slusalice pazljivo i posljije ih lijepiti zajedno ...
Cini se visoko ali ne bih nekoga optuzivao bez da vidim sto je i kako napravio ...
jel to realna cijena?
Ovako na prvu bih rekao da su te ODERALI, ali moguce da je frajer stavio kavlitetniji jack, da je morao rastavljati slusalice pazljivo i posljije ih lijepiti zajedno ...
Cini se visoko ali ne bih nekoga optuzivao bez da vidim sto je i kako napravio ...
cek, moj je jack,moje su zice,moje slushalice
sve je moje
njihovo je bilo samo spojit te zice sa slushalicama
sve ostalo je moje
U tom slucaju je ipak puno ...
a mosh ih jebat :(
zvao sam jedan josh servis i rekli su 40 ili 80 kn ovisi o kompliciranosti
ovi su 80 al dodali su i PDV
Može preporuka nekog servisa?
Zvuk se prekida kako pomičem žicu, tj. žice se odvajaju od jacka-a.
Dvaput ih je jedan moj frend popravljao (2. put sa novo kupljenim metalnim jackom) i opet isto, očito da mu baš i neide :D
Bacajte preporuke.
Da ne otvaram novu temu, imam Vsonic GR07 slušalice i lijeva ne radi.
Micanje kabela ne pomaže, ne znam jel driver ili kabel problem.
Jel ima neki servis u ZG da to rješava?
To su IEM slušalice pa bi bilo poželjno da netko s iskustvom to pogleda.
Može i na pm.
Tnx.
Pozdrav,
imam slušalice kojima se strgao kabel kojega bi vjerojatno trebalo i mijenjati pa sve to skupa zalemiti natrag na svoje mjesto. Ima li koji dobar servis u Zagrebu koji to radi, a da me ne oderu?
ekipa jel zna netko gdje bi se moglo ili ako netko sa foruma dovoljno kompetentan da mi popravi slušalice? Radi se o ASUS Strix PRO i lijeva slušalica gubi zvuk. Kad pomičem glavu tj stavim j u u "neki" položaj onda se zvuk pojavi ali uglavnom je izgubljen.
To je već drugi put na tim slušalicama.
Prvi puta sam dobio nove natrag nakon par dana, a sad i na njima problem (nakon godinu dana).
Ne preporučujem ih NIKOME !!! NE samo zbog toga. Već i zbog dosta loše izvedbe, svako pomicanje se čuje škripanje plastike i svakakva čuda.
Sva sreća pa sam ih dobio na nagradnoj igri pa mi se džep nije ispraznio radi njih.
up. ako može netko neki komentar? :)