Pomoc ventilator na graficki 260x gigbayte

poruka: 5
|
čitano: 775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Poštovani...

Imam grafičku karticu kao što je dodano u slike.

Problem je taj da mi je ovaj drugi vent koji je u zraku pocel ruziti kad igram igrice i to tak kao da je neki kamencic u sredini kulera koji kod vecih okretaja se cuje i to jako kao neko šrotanje...

Siguran sam da je on jer kad ga zaustavim sa prstom prestane ružiti...

Danas sam ocistio cijeli komp i graficku u nadi da mozda prasina medutim stvar je ista...

Pa moje pitanje glasi: Dali se da rastepsti kuler da se dode do lagera te dali se moze sa necim podmazati, pošpricat nekim sprejom ili nesto takvog napravit da prestane...

Ili dali netko zna dal se moze kupit originalan takav kuler ili mozda neki drugi kuler koji nebi stajao toliko van jer mi svija graficku u slotu.

Ovako graficka radi savrseno osim tog problema koji kao sto svi znate nervira... a s time da je graficka pred istekom garancije da ju mozda reklamiram?

Sto vi mislite??

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 13:54 (s4mb4).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoc ventilator na graficki 260x gigbayte

Ništa ne razmišljaj samo je šalji na garanciju.

Remember when you were young, you shone like the sun. Shine on you crazy diamond.
14 godina
neaktivan

Bas iso provjerit... znaci garancija je vrijedila do 25.11. RIP

To tak ide ne...

0 0 hvala 0
14 godina

Skini ventove, a hladnjak ostavi. Kupi 2x90mm ili 1x120mm slim ventove, montiraš ih gore i problem rješen. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Skini ventilatore i LAGANO pošpricaj osovinu od venta koji zapinje sa WD 40. Ako pošpricaš po obližnjoj elektronici, probaj sa vatom ili štapićima za uši osušiti. Lagano vrti vent da se podmaže... I to je to, provjereno radi. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice