Pomoć-reinstaliranje :((

poruka: 11
|
čitano: 1.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav

imam jedan big problem.mislim reinstalirati windowse,ubacim boot CD odmah kad upalim računalo i kaže mi kako nemam hard disk na koji bi instalirao!!jel se to nekome dogodilo i zna li itko o čemu se radi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš sata disk kojeg ti instalacija windowsa xp(?) ne prepoznaje. Ništa neobično!

Za to trebaš dodatne drivere(SCSI, RAID). Moraš ih slipstreamati u setup pa onda početi instalaciju, ili ako imaš floppy disk čitač preko njega možeš tijekom instalacije instalirati potrebne drivere!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 20:57 (Bellatrix).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Slijedi ove upute i neće bit nikakvih problema. Sve je objašnjeno u detalje.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

hvala najljepša,pokušat ću uraditi ovo

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoć-reinstaliranje :((
barisha5 kaže...

hvala najljepša,pokušat ću uraditi ovo

Iako na prvi pogled izgleda komplicirano vjeruj mi da nije teško sve to napravit i ako pokušaš sigurno ćeš i uspjeti. Cool

16 godina
neaktivan

nisi li ti mali ovo pisa i po cro portalu, lool

g00d luck wi7h intallati0n

AATF DarkSons.com 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depres
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 1:54 (Cokaric).
16 godina
neaktivan

a jesam Smijeh,nema na kojem forumu nisam,treba mi hitno riješenje Bogataš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
barisha5 kaže...

a jesam Smijeh,nema na kojem forumu nisam,treba mi hitno riješenje Bogataš

cek jos nisi rijesia, ako nisi posalji mi pm i poslat cu ti linkove za XP SP3 s integriranim driverima da se nemucis ti to radit, nije velik 500 MB, {samo jel ti treba x86(32 bitni) ili x64 (64 bitni) os}

AATF DarkSons.com 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depres
16 godina
neaktivan

danas ću to tek uraditi kad dođem kući,sve sam pripremio,samo zapržit i instalirati,ako nešto ne štimalo javim ti se Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lool, ni mi se dalo cekat reply pa sam ti posla linkove, xP

16 godina
neaktivan

ev samo da javim da je uspjelo i hvala velika

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice