Pokvarena tipkovnica i pregrijavanje laptopa

poruka: 5
|
čitano: 2.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Radi se o Hp Compaq 6730s laptopu. Prije koji tjedan slucajno sam prolijao viski po tipkovnici i sad rade samo neke tipke, pa me zanima dal ju je moguce disejblati. Ako deinstaliram drivere, opet se sami instaliraju nakon resetiranja. A pregrijavanje, ne znaam dal je zbog viskija ili prasine ali ventilator zna biti bucan kad je pod opterecenjem pa se iskljuci sam od sebe

Iron Maiden

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pokvarena tipkovnica i pregrijavanje laptopa
imaiden322 kaže...

Radi se o Hp Compaq 6730s laptopu.

Na Ebayu ili Njuškalu kupi novu tipkovnicu za svoj laptop.

ps. drugi puta nemoj cugati blizu laptopa.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
10 godina
odjavljen

Imao sam slican problem sa svojim gaming laptopom. Rasklopio sam ga , ocistio ventilator koji je bio zatrpan prasinom i stavio novu thermal pastu na cpu i gpu. 

Sada radi kao novi ! 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pitati ću ovdje da ne otvaram novu temu. Imam HP g7 Pavilion star već 4 godine, ako se ne varam. Prije nekog vremena su mi polagano počele otkazivati neke tipke na tipkovnici, malo su radile, a malo ne. Zatim bi potpuno prestale raditi na tjedan, dva, da bi opet iznenada proradile na 20-tak minuta. Kada sam za Božić bio kući radilo je sve 5 dana apsolutno bez problema, što me poprilično iznenadilo jer su tipke do tada već potpuno otakaze. Kada sam se vratio na faks u drugi grad, radile su punih 15 minuta i onda opet klinac. Dao sam laptop na čišćenje, pa su opet radile 15 min kada se vratio heheh. Planirao sam naručiti novu tipkovicu za laptop preko e-baya pa sam samo htio provjeriti da li će mi to stvarno pomoći tj. da li je rješenje tako jednostavno, ili bi možda nešto drugo mogao napraviti? Driveru znam da nisu problem jer je prije 3 tjedna instaliran novi Windows i sve je up to date. Hvala unaprijed!

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za 100kn ne možeš se toliko zeznuti.

http://m.ebay.com/itm/New-US-Keyboard-for-HP-Pavilion-G7-G7T-Series-G7-200-Laptop-Black-/181012704021

Ako je to ta? Za č,ž,š morat ćeš skinutibsa stare keycapove pa si sam zamijeniš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice