Pokvarena elktronika na WD 2TB pomoć

poruka: 6
|
čitano: 510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pokvarena elektronika na WD 2TB pomoć

pozdrav ekipa, kad sam stavljao kabel pukla mi je plastika na malom pinu od kabela , i trebati cu novu elektroniku koliko sam shvatio moram naci isti serijski broj (ima neka stranica online na kojoj se moze provjeriti dali paše elektronika sa drugog diska) , uglavnom evo vam moji podaci pa ako ima koja dobra dusa sa pokvarenim 2tb green WD-eom neka baci oko na ove podatke

WD GREEN
serial number: WCAZAJ096134

serial broj sa elektronike: 2060-771853-000 rev P1
datum: 26 septembar (rujan) 2012

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 20:53 (Soniccro).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Pokvarena elektronika na WD 2TB pomoć
Soniccro kaže...

pozdrav ekipa, kad sam stavljao kabel pukla mi je plastika na malom pinu od kabela , i trebati cu novu elektroniku koliko sam shvatio moram naci isti serijski broj (ima neka stranica online na kojoj se moze provjeriti dali paše elektronika sa drugog diska) , uglavnom evo vam moji podaci pa ako ima koja dobra dusa sa pokvarenim 2tb green WD-eom neka baci oko na ove podatke

Ili da jednostavno daš nekome da ti zalemi drugi konektor ili ako ne ide, razrezat sata kabel (ako sam te dobro skužio da je taj dio puknuo) i zalemit na mjesto lemne točke konektora.

Ovak ćeš teško nabavit elektroniku, ali potraži neki pokvareni na Njuškalu ak hoćeš....

Kruha i igala...
12 godina

Nisi stavio sliku .... ali ako nenađeš ili se nemože mjenjat elektronika probaj jedan sata kabal odsjeć kraj i zalemiti žice direktno na HDD

(normalno to važi ako je to polomljeno dio kontakata a ne dio sa elektronskim djelovima).

edit:

Kolega bio brži u pisanju :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 19:15 (AF139).
16 godina

pinovi su čitavi , nisu pukli jedino sam ih zeznio sa ljepilom koje je sad između njih  iako je i tako radio disk normalno, ja bi pokušao izbjeć kemijanje, pa možete mi reći šta da gledam serial number ili brojeve na elekrici jer sam čitao online da se gledaju brojevi na elektrici ?

16 godina

dodao i broj sa elektronike njega treba gledati 2060-771853-000 rev P1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Google ti najbolje pomaže.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
1