Pokretanje napajanja

poruka: 9
|
čitano: 2.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pokretanje napajanja

znači svi kažu da se da bi se pokrenulo napajanje mora se prespojiti zelena i bilo koja crna žica-u redu,iman samo jedan problem-neman zelene žice,kada gledam atx pinout na njenom mjestu je jedna siva žica ali kad nju prespojin ništa se ne dogodi,probao san sa svin žicama ali se ništa ne događa,jedinu reakciju iman kad prispojin crnu i smeđu žicu ali napajanje se ne pokrene nego počne kao nekakvo pucketanje u napajanju i ništa više,ima li neko neku ideju?

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pokretanje napajanja

nesmiješ sa svim žicama ni za dragoga Boga, u prilogu ču postaviti sliku ti ali ovo napajnje je riknulo tak da u smeče ili otvori pa pogledaj ak se razumiješ evo slike (usput uvijek zelena ili smeđa ako je na njezinom mjestu + crna)

16 godina
neaktivan
Pokretanje napajanja

ček,ček čije je napajanje crklo?

a ponavljan da je na mistu zelene-siva

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
veki je car kaže...

znači svi kažu da se da bi se pokrenulo napajanje mora se prespojiti zelena i bilo koja crna žica-u redu,iman samo jedan problem-neman zelene žice,kada gledam atx pinout na njenom mjestu je jedna siva žica ali kad nju prespojin ništa se ne dogodi,probao san sa svin žicama ali se ništa ne događa,jedinu reakciju iman kad prispojin crnu i smeđu žicu ali napajanje se ne pokrene nego počne kao nekakvo pucketanje u napajanju i ništa više,ima li neko neku ideju?

pa ti si napiso da kad spojiš smeđu i crnu da onda napajnje pucketa dakle nemože startati, još jednom ponavljam slika govori više od tisuču riječi ak si spojil kak je na slici gore mojoj i ne radi onda napajanje ne radi odnosno ne starta a druge kombinacije ne smiješ pokušavati jer ga možeš skuriti

16 godina
neaktivan
Pokretanje napajanja

napajanje radi kada ga pokrećen priko matične upravo san to radio prije otprilike pola sata

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 22:15 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a koje je napajanje????

možda se ne može pokrenuti preko žice dok nema neko opterečenje odnosno potrošača

16 godina
neaktivan
Pokretanje napajanja

napajanje je dosta staro od 250w a ima mu sigurno preko 10-12 godina

slikice gore

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 22:16 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Pokretanje napajanja

jesi išta spojio na njega?

spoji vent na molex pa onda probaj

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokretanje napajanja

pokuse odgađam za sutra,iman par ventova ali moran zalemit žice na njih tako da ću to sutra a vi slobodno postajte ako imate još ovakvih ideja XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice