Pixel Shader 2.0 problem zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pixel Shader 2.0 problem

Ovako. Imam jedan problem u vezi Pixel Shader 2.0. Zanima me da li se to mora instaliravat ili moram kupovat novu grafu jer mi je pixel shader 2.0 bitan za dosta igrica.Moja konfiguracija je Intel[R] Celeron[R] CPU 2,00 GHz a i 1.50 GB rame. Grafa mi je ASUS A9250 Series. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pixel Shader 2.0 problem

Zaboravio sam napomenut da mi je grafička 128 mb.

14 godina
neaktivan
Koliko novca imaš? Ja bi radije za novi setup štedio.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
neaktivan

A iskreno nisam namjeravao kupovat novu grafu pošto je komp dosta star, a nadao sam se da će biti nekakvih rješenja..da li možda mogu instalirati neke nove grafičke drivere jer bi stvarno htio igrat lol :D

14 godina
neaktivan
Ne, ili za sicu upikni neku grafu sa PS3.0 ili polako stedi.
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
neaktivan
IvanKlc123 kaže...

A iskreno nisam namjeravao kupovat novu grafu pošto je komp dosta star, a nadao sam se da će biti nekakvih rješenja..da li možda mogu instalirati neke nove grafičke drivere jer bi stvarno htio igrat lol :D

Pokušaj nabaviti moddane drivere(ima dosta foruma),također nabavi 3danalyze i swiftshader 3.0 no ne znam kako će to ići budući da im je dualac potreban.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 23:18 (Ikarus01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice